MRK Sesvete ove srijede u Jelkovcu dočekuje Trogir

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.12.2023. 16:34:10
MRK Sesvete ove srijede u Jelkovcu dočekuje Trogir

Foto: Plakat

 U 12. kolu Paket24 Premijer lige Sesvete u srijedu dočekuju u dvorani Jelkovec Trogir.Trogir je prilično dobra momčad koja se željela natjecati sa Sesvetama za drugo mjesto A skupine Premijer lige gdje naša momčad suvereno drži drugo mjesto iza Zagreba, te ima 17 bodova nakon odigranih 11 utakmica. Možda su se malo potrošili u Europi, jer su zajedno sa Sesvetama nastupali u Europskom kupu gdje su također ispali u 3. kolu. Trenutno nakon 10 odigranih utakmica na 4. mjestu imaju 9 bodova koliko i peta Gorica, dok su im Varaždinci pobjegli na treće mjesto koje drže s 15 bodova iz 12 utakmica.  


To su sve razlozi zašto momčad koja ima najefikasniju obranu u ligi, primili su samo 266 golova, želi pobijediti Sesvete baš u Sesvetama.  No, želje su jedno, ali Sveti Nikola ne stavlja pobjede u čizme, nego ih treba zaslužiti na terenu.


Očekujemo da će nakon poraza (ali tek na sedmerce) od prejake i prebogate momčadi Bešiktaša u Europskom kupu, domaći dečki glad za bodovima utažiti pobjedom nad Dalmatincima.  


Utakmica se igra u srijedu, 6. prosinca u sportskoj dvorani Srednje škole Jelkovec od 19 sati.


Vezane vijesti
Ažurirano: 21.5.2024. 11:18:18

Create Account