Pobjeda Sesveta u Rudama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.4.2019. 9:44:14
Pobjeda Sesveta u Rudama

Foto: Sesvete danas, arhiva

U sinoć odigranoj utakmici 5. kola Lige za ostanak Prmeijer lige u Rudama Rudar - Sesvete 30:32 (16:19).



Sinoćnja pobjeda u gostima osim što je Sesvećanima donijela nova dva boda i zadržala ih na čelu ljestvice, znači i psihološki dobitak za momčad koja je relativno slabije krenula u nastavak sezone. Od samog početka utakmice nije bilo dvojbe koja je momčad bolja, rukometaši Sesveta poveli su od prve minute i prednost nisu ispuštali do kraja utakmice. Bili su i bolji negoli to konačni rezultat govori, nije bilo nikakve dramatike, a u jednom trenutku vodstvo je iznosilo i pet pogodaka razlike. 


Najbolji strijelci bili su Darko Mršić s 10 postignutih pogodaka, te Neven Grgurić s 9.  Sesvete su i nadalje vodeće u prvenstvu, nema uopće straha od gubljenja statusa člana Premijer lige, međutim nastavlja se borba za prestiž i očuvanje liderstva u natjecanju. 


I u naredna dva kola Sesvećani igraju u gostima i to  Velikoj Gorici, a potom u Rijeci.



MRK Sesvete: Ivan Panjan (3/17), Matej Mudrinjak (5/21); Neven Grgurić 9 Mislav Šuker 1, Toni Ezgeta 4, Mislav Perković, Nikola Mirosavljević 3, Marko Jurakić, Marko Mihaljević 1, Nikola Jelovčić, Darko Mršić 10, David Kocen, Leon Strbad 4, Krešimir Krešić, Davor Gavrić.


Trener: Davor Dominiković


Tablica nepotpunog kola



Vezane vijesti
Ažurirano: 28.4.2024. 9:42:42

Create Account