Sesvećani rutinski prošli kroz Osijek s + 11

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.12.2023. 10:17:01
Sesvećani rutinski prošli kroz Osijek s + 11

Foto: Borko Samec/Sesvete danas, arhivska fotografija

U pretposljednjem 13. kolu jesenjeg dijela natjecanja Paket24 Premijer lige u Osijeku Osijek - Sesvete 23:34 (13:16).



Rukometaši Sesvete stigli su u Osijek na sinoćnju utakmicu kao favoriti i potpuno su opravdali svoju ulogu. Doduše u prvom poluvremenu su se domaćini još dobro i držali, pa je tako na poluvremenu razlika bila "samo" 3 pogotka u korist gostiju, no, u drugom poluvremenu Sesvećani su Osjećanima održali školicu rukometa što je u konačnici rezultiralo s + 13 razlike u korist favorizirane momčadi.  


Ponovo je na golu izvrstan bio Filip Perić obranivši 9 lopti odnosno čak 50% obrane što je vrhunska razina, no trener Vori dao je kasnije priliku i drugom golmanu Marku Prpiću koji je upisao vrlo dobrih 7 obrana. Ipak, pravi junak ove utakmice bio je raspucani Patrik Hršak s čak 10 pogodaka.


Treba svakako istaknuti da je nakon svog pogotka prvijenca na prošloj utakmici protiv Trogira za prvu momčad Sesveta, sedamnaestogodišnji Fran Premec dobio malo veću minutažu i ovdje također postigao pogodak, te pokazao da se radi o vrhunskom talentu koji će imati još puno toga reći, nadajmo se, u dresu Sesveta.


U posljednjem kolu iduće nedjelje, 17. prosinca MRK Sesvete će u svojoj dvorani u Jelkovcu ugostiti momčad Varaždina 1930, momčadi koja je uz Sesvete osigurala nastavak natjecanja u Ligi za prvaka, dok će Trogir s ostalima ipak u Ligu za ostanak.


Sesvete: Filip Perić (9), Marko Prpić (7); Patrik Hršak 10, Nikola Jelovčić 3, Ivan Dumenčić, Josip Tomić, Fili Turčić 3, Zlatko Ružan 4, Mislav Šuker, Davor Gavrić 2, Karlo Godec 4, David Štrković 2, Nikola Finek, Fran Premec 1, Matej Ćuk 3, Josip Topić 2

Trener: Igor Vori




Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 8:00:50

Create Account