Sesvete u gostima rutinske pobijedile Karlovac, na kraju čak 10 razlike

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 29.10.2023. 11:53:51
Sesvete u gostima rutinske pobijedile Karlovac, na kraju čak 10 razlike

Foto: Borko Samec/Sesvete danas, arhiva

U 8. kolu Paket24 Premijer lige skupine A Sesvete su u gostima u subotu navečer pobijedile Karlovac s 27:37 (13:17).




Sesvećani su u subotu navečer gostovali u Karlovcu i bez pretjerane drame pobijedili, međutim, domaći se nisu predavali tek tako. Vodili su rukometaši Sesveta od početka do kraja. U prvom dijelu najveća prednost bila im je šest pogodaka, ali uporni domaćini spustili su to za dva pogotka i s prihvatljivih minus četiri otišli na predah (13:17). 


Neizvjesna i dinamična borba nastavila se i u drugom dijelu. Gosti su bili u prednosti, ali ne tako velikoj da bi se mogli sasvim opustiti. Domaćin je pet puta bio na samo tri pogotka zaostatka i opasno prijetio. No, onaj pravi veliki korak ka neizvjesnoj završnici nije uspio napraviti. Šira klupa Sesveta na kraju je presudila. Momci Igora Vorija  sredinom nastavka pobjegli na šest razlike i bez većih poteškoća to održali do kraja. Pet minuta prije kraja imali su čak 10 pogodaka viška. a tako je i završilo (27:37). Kod Sesveta prvo ime bio je mladi Josip Tomić s osam pogodaka, sedam je postigao Nikola Finek, a šest Davor Gavrić.

U narednom kolu Sesvete u svojoj dvorani dočekuju Zagreb.


Sesvete: Filip Perić (8), Marko Prpić; Patrik Hršak 5, Nikola Jelovčić, Ivan Dumenčić, Josip Tomić 8, Filip Turčić 4 (1), Zlatko Raužan 1, Mislav Šuker, Davor Gavrić 6, David Štrković, Nikola Finek 7 (4), Mihael Udovičić, Matej Ćuk 2, Vito Salaj i Josip Topić 4

Trener: Igor Vori





Vezane vijesti
Ažurirano: 28.4.2024. 9:42:42

Create Account