Bandić u Prekvršju podijelio 60 članskih iskaznica

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 28.2.2020. 20:29:57
Bandić u Prekvršju podijelio 60 članskih iskaznica

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Na stranačkoj svečanosti Stranke rada i solidarnosti kojoj je nazočio i njen predsjednik Milan Bandić masovno su uručene članske iskaznice.



Organizacija Stranke rada i solidarnosti BM 365 Sesveta održala je u petak navečer u prostorijama Područne škole Prekvršje svečanost na kojoj je čak 60 novih članova primljeno u okrilje te stranke.  Ukupno je uručeno čak 60 članskih iskaznica mještana Prekvršja, i okolnih naselja


"Kad su Prigorci konačno počeli masovno ulaziti u našu stranku, znak je da napredujemo", pola u šali, a pola u zbilji rekao je predsjednik stranke Milan Bandić koji je sa svojom zamjenicom Jelenom Pavićević Pavićević nazočio svečanom uručenju iskaznica.


Doista, to je jedan od najmasovnijih ulazaka u stranku, a kako netko reče, na području Sesveta ima stranaka koje u cijelosti nemaju 60 članova, a ovaj put je u samo jednom danu uključen toliko broj građana iz relativno manjih sredina.


"Ovo nas potiče i naprosto tjera da idemo svi zajedno po sedmi gradonačelnički mandat", rekao je Bandić.


Uz njega i zamjenicu, svečanosti je nazočio i predsjednik sesvetske organizacije Stranke rada i solidarnosti Stjepan Kezerić, glavni tajnik stranke Dalibor Bastalec, te mnogi drugi stranački dužnosnici.  



Vezane vijesti
Ažurirano: 10.3.2022. 17:03:35

Create Account