Godišnja skupština DVD-a Planina Donja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 26.1.2020. 16:10:37
Godišnja skupština DVD-a Planina Donja

Foto: Sesvete danas/ Borko Samec

U prepunoj dvorani vatrogasnog doma Planina Donja u subotu navečer održana je godišnja skupština ovog vrlo aktivnog društva.Skupštinu je pozdravio izaslanik gradonačelnika Stjepan Kezerić, predsjednik VGČ Sesvete u čijoj je pratnji bio njegov zamjenik Dražen Markota i politički tajnik Stranke rada i solidarnosti Dalibor Bastalec. Željko Blažinović, izaslanik zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe u pozdravnom je govoru istaknuo podatak da je na području Sesveta u 2019. godini bilo 670 požara koje su u 45% slučajeva gasili pripadnici JVP, većinom građevine i oko 55% požara koje su gasili članovi sesvetskih  DVD-ova, većinom otvorenog prostora.


Uz predstavnike mnogih naših DVD-ova, skup su pozdravili i gosti iz tri slovenska PGD-a (DVD-a). Gradonačelnik koji je trebao doći u posljednji je tren otkazao nazočnost na skupu, ali je poslao ruže za na skupštini nazočne vatrogaskinje. 


Nakon usvojenih izvještaja i planova u ime Vatrogasne zajednice Grada Zagreba sve je pozdravio član upravnog odbora Srećko Bahlen koji je tom prigodom ujedno pojedinim članovima DVD-a Planina Donja uručio i uvjerenja o položenim specijalnostima, te odlikovanja jubilarcima za dugogodišnju vjernost vatrogastvu.


Na poslijetku predsjednik DVD-a i zapovjednik, Željko Rihtarić i Miroslav Novosel pojedincima zaslužnima za pomoć u radu društva uručili zahvalnice. 


Potom je uslijedila uobičajena vatrogasna veselica. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 23.5.2022. 11:37:16

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account