Kolarić članicama Organizacije žena Kašina na subotnjoj proslavi darivao karanfile

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.3.2024. 12:35:44
Kolarić članicama Organizacije žena Kašina na subotnjoj proslavi darivao karanfile

Foto: Organizacija žena Kašina

Krajem prošle godine Organizacija žena Kašina proslavila je 40. godišnjicu svog osnutka i djelovanja, a sada je uz nazočnost mnogih osnivačica udruge proslavljen i Dan žena koji im je čestitao i Branko Kolarić.



Članice  Organizacije žena Kašina proslavile  svoj dan, Dan žena u subotu 9 ožujka u restoranu "Biser Kašine". Zabavljala ih je "Grupa 100", a dodatnu radost  donijelo im je rukovodstvo SDP-a, podjelom karanfila. Krajem prošle godine, ova je vrlo aktivna udruga  pod vodstvom predsjednice Ankice Ležaić proslavila 40 godina rada.  Predsjednica Ležaić ujedno je i predsjednica Foruma žena SDP-a Sesvete, pa je pozvala u goste Branka Kolarića, predsjednika Gradske organizacije i Ivu Majsak, koordinatoricu  žena SDP-a. Na proslavi je bio Damir Pigac, predsjednik SDP-a Sesvete i vijećnik u Gradskom vijeću Sesvete, te  Snježana Prusec Kovačić, tajnica SDP- a Sesvete. 


Ova organizacija već 40 godina predano djeluje u svom naselju od trenutka osnivanja do danas u istom cilju, uređenja svog naselja i boljitka života u njemu. I na ovoj svečanosti nazočile su brojne Kašinčanke, osnivačice ove organizacije ili članice od njena ranog početka djelovanja. 


"Hvala svima na odazivu, lijepo je bilo vidjeti naše muške kolege kako nam čestitaju naš dan i vjerujem da smo se svi dobro proveli na ovoj našoj svečanosti", izjavila je predsjednica ove organizacije Ankica Ležaić.


Vezane vijesti
Ažurirano: 8.3.2024. 16:30:33

Create Account