Kolone, gužve na cestama, započeo još jedan vršni turistički vikend

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.8.2017. 12:51:29
Kolone, gužve na cestama, započeo još jedan vršni turistički vikend

Foto: Ilustracija

stanje od 18,30

Zbog gustog prometa kolone su:


AUTOCESTA A1 ZAGREB-SPLIT-PLOČE

pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba kolona je oko 2 km,

na ulasku u smjeru Karlovca pojačan je promet;

kod odmorišta Draganić prema Karlovcu vozi se u koloni u pokretu, zbog prometne nesreće na 32. km


ZAGREBAČKA OBILAZNICA (A3)

zbog prometne nezgode na čvoru Jakuševec (28. km), između čvorova Lučko i Buzin u smjeru istoka vozi se otežano u koloni. Vozila su na zaustavnom traku


AUTOCESTA A7 GP RUPA-DIRAČJE

kolona vozila na čvoru Matulji u smjeru Opatije, vozi se usporeno.


Vrlo je gust promet na Krčkom mostu u oba smjera, na državnoj cesti DC1 kroz nacionalni park Plitvička jezera te na Jadranskoj magistrali (DC8) osobito na prilazima Splitu, Podstrani, Stobreču, Omišu i Makarskoj.


Pojačan je promet na važnijim cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, osobito na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A4 Goričan-Zagreb, A6 Rijeka-Zagreb, A7 GP Rupa-Diračje, Istarskom ipsilonu, zagrebačkoj (A3) i riječkoj obilaznici (A7), državnoj cesti DC1, Jadranskoj magistrali (DC8), Krčkom mostu, na prilazima turističkim središtima duž obale, u trajektnim lukama i pristaništima te na graničnim prijelazima osobito sa Slovenijom te Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom.


Za vrijeme povećane gustoće prometa mogući su zastoji. Savjetujemo vozačima da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.


Vezane vijesti
Ažurirano: 3.2.2022. 15:02:21

Create Account