Sigurno u prometu u OŠ Luka

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 21.4.2018. 16:08:42
Sigurno u prometu u OŠ Luka

Foto: Damir Matacun

Auto klub Sesvete i ove je godine za sesvetske osnovce organizirao edukativnu akciju Sigurno u prometu, piše tajnik AK Sesvete Damir Matacun.


U srijedu, 18. travnja u Osnovnoj školi Luka u Sesvetama  održano je natjecanje Sigurno u prometu 2018. na razini Gradske četvrti Sesvete. Auto-klub „Sesvete“ jedni organizira natjecanje na razini gradske četvrti radi brojnosti osnovnih škola i učenika. 


Osnovne škole predstavljali su učenici koji su pokazali zavidno znanje i vještinu na školskom natjecanju. Svojim dolaskom natjecanje su uveličali Glavna tajnica Zagrebačke zajednice tehničke kulture Iva Bagić, Tomislav Stipanović, glavni organizator ZZTK, predstavnik MUP-a  Marijan Podrug glavni policijski inspektor, službenik u Službi za prevenciju, Damir Novak i Alan Vojvodić iz Hrvatskog autokluba, te  policijski službenik iz PP Sesvete.


Najuspješniji natjecatelji i ekipe nagrađeni su prikladnim i vrijednim nagradama za prikazano znanje i vještine koje će i dobro doći u savladavanju svakodnevnih sesvetskih prometnih prepreka.


Vezane vijesti
Ažurirano: 25.9.2023. 21:35:16

Create Account