U Prekvršju u blizini kuće pucao na psa i ranio ga

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.2.2024. 10:31:26
U Prekvršju u blizini kuće pucao na psa i ranio ga

Foto: The Pet blog lady

Događaj je potencijalno mogao biti opasan i za ljude, jer  pucano je  blizini stambenog objekta.Policija je izvijestila o jučerašnjem kršenju zakona o dobrobiti životinja, te vjerojatno još nekih propisa koji se tiču oružja i opasnog ponašanja. Naime, jučer, 10. veljače u vremenu oko 7.20 sati, u Prekvršju, zasad nepoznati počinitelj je hicem iz vatrenog oružja, na zasad neutvrđenom mjestu, a najvjerojatnije na otvorenom prostoru u blizini kuće 54-godišnjakinje, ranio njenog psa. 


Vlasnica je psa prevezla na Veterinarski fakultet gdje mu je pružena pomoć, pri tom nije objavljeno koliko je pas teško ozlijeđen. Također nije navedeno je li pas ranjen zrnom od metka ili sačmom. Kriminalističko istraživanje je u tijeku. 


Podsjetimo, lovcima je uz rijetke izuzetke, te posebno odobrenje zabranjeno pucanje na udaljenostima manjim od 300 metara od stambenog objekta, a neovlaštenim osobama nije dozvoljeno apsolutno nikakvo pucanje iz vatrenog oružja osim na za to posebnim mjestima kao što su streljane i sl.


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.2.2022. 14:58:46

U Sesvetskoj Sopnici treba:

Slušati Grad i  prenamijeniti postojeći društveni dom u vrtić
Srušiti staru zgradu i izgraditi novi objekt  vrtića i društvenog doma
Ne raditi ništa, ostaviti stvari kakve sada jesu
Odseliti se u inozemstvo
Nisam upućen, ne znam o čemu se radi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account