Pucalo se u nedjelju ispred Milenijum centra u Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 25.11.2019. 10:19:14
Pucalo se u nedjelju ispred Milenijum centra u Sesvetama

Foto: Sesvete danas

U nedjelju u predvečernjim satima pucalo se i krugu Milenijum centra u Sesvetama, a policija je zbog toga privela Marija Koradea.




Prema policijskom priopćenju pucao je 30-godišnji Marijo Korade, sin pokojnog generala Ivana Koradea.  Navodno je do pucnjave došlo nakon svađe između Koradea i jedne jedne osobe. Nakon pucnjave počinitelj je pobjegao, no policajci su ga uhvatili i priveli. U tijeku je kriminalistička obrada.


Priopćenje policije:

"Jučer, 24. studenoga oko 16.15 sati u Sesvetama u Ulici Ljudevita Posavskog, u ugostiteljskom objektu, 30-godišnjak se verbalno i fizički sukobio s 38-godišnjim vlasnikom ugostiteljskog objekta i 65-godišnjakom. Nakon sukoba, 30-godišnjak se udaljio da bi se nešto kasnije vratio do ugostiteljskog objekta te iz vatrenog oružja ispalio nekoliko hitaca u smjeru ugostiteljskog objekta u kojem se nalazilo nekoliko osoba starosti 26, 31, 30, 43, 38 i 65 godina".


Obzirom da policija nije priopćila, pretpostavlja se da nitko u ovom incidentu nije ozlijeđen.


Inače, Mario Korade je nedavno izašao iz zatvora u Glini u kojem je bio zbog različitih kaznenih djela. Tukao je i prijetio bivšoj nevjenčanoj supruzi, tukao se, prijetio drugima, razbijao, pijan divljao po cestama i gostionama.


Bio je osuđen na tri godine i tri mjeseca zatvora zbog otmice i nanošenja teških tjelesnih ozljeda, te iznude. Kaznu je služio u zatvoru u Glini. 


Marijo Korade sin je hrvatskog generala Ivana Koradea koji je 2008 godine ubio petoro ljudi od kojih je najmlađa žrtva imala samo 15 godina, a kad ga je policija opkolila u jednoj kući,ispred koje je ubio i jednog policajca, presudio je sam sebi. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 11.2.2024. 10:31:26

Create Account