Advent u Brestju ovog vikenda kod dječjeg parka Potočnica

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.12.2023. 11:18:08
Početak: 17.12.2023. 21:00
Advent u Brestju ovog vikenda kod dječjeg parka Potočnica

Foto: Plakat

Kad već nema u Sesvetama, ima u Brestju, dva mjesna odbora udružila snage i pozivaju građane na manifestaciju dobrotvornog karaktera.

 


Mjesni odbori Staro i Novo Brestje  organiziraju manifestaciju ‘Advent u Brestju’ koja će ovog vikenda, u subotu i nedjelju, 16. i 17. prosinca biti održana kod dječjeg parka Potočnica (iza kuće Betlehem).


"U blagdansku priču ulazimo svečanim otvaranjem Adventa u subotu 16. prosinca u 14 sati, a očekuje vas bogat program. Najmlađi će uživati u nastupima dječjih skupina i radionicama, a oni nešto stariji će ispred adventske kućice moći uživati uz gastro ponudu i zagrijati se uz kuhano vino i čaj", kazuje predsjednica VMO Novo Brestje Ines Sosa Meštrović. 


Advent se organizira u suradnji s udrugom Betlehem, te ima prvenstveno humanitarni karakter jer će se prikupljena sredstva dati u humanitarne svrhe ovoj udruzi koja ima više kuća za trudnice i žrtve obiteljskog nasilja u Hrvatskoj, a dvije od njih su i u Brestju.


"Pridružite nam se u ovo predblagdansko razdoblje na prigodnim programima - nastupima dječjih i odraslih zborskih skupina, ukrašavanju bora u dječjem parku Potočnica, pričaonicama za djecu, adventskim radionicama, glazbenom i zabavnom programu te blagdanskoj gastro ponudi (uz kobasice, kuhano vino i čaj) i druženju", zaključuje Sosa Meštrović.



Vezane vijesti
Ažurirano: 4.2.2024. 11:44:08

Create Account