Putopisac Damir Vujnovac ovog utorka u Knjižnici Dubec

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.6.2019. 12:17:39
Početak: 18.06.2019. 18:00
Putopisac Damir Vujnovac ovog utorka u Knjižnici Dubec

Foto: Damir Vujnovac

Putopisac, fotograf, priovjedač, kroničar Damir Bujnovac pričat će i prikazivati fotografije sa svojih putovanja ovog utorka u Knjižnici Dubec.Damir Vujnovac poznati je naš putopisac. Za sebe često kaže da putuje rado i često, voli otkrivati nepoznate krajeve, ljude i običaje. 


"S putovanja najradije donosim fotografije i začine. Pomažu mi da se vratim dragim mjestima i doživljajima pa ponovno uživam", kaže Vujnovac. 


Voli fotografirati ljude, a vesele ga i kamerom dobro uhvaćeni detalji. Ponekad piše dok putuje pa priče još vruće dolaze do čitatelja na internetu, a nekad čeka da se dojmovi slegnu pa ih u miru stavlja u redove i odlomke nekog novog teksta.


Napisao je putopis Djeca Sahare objavljen u Hrvatskoj krajem 2017. godine. Nova putopisna knjiga raste korak po korak, riječ po riječ.


Putopisnim predavanjima ugledni putopisac i pripovjeda širi dobru energiju putovanja publici u knjižnicama, klubovima ili školama pa putuju svi zajedno i tako, bar na tren, lutaju svijetom i sanjaju budni, govori često gost knjižnice u Dupcu ovog utorka, 18.6. u 18 sati.Vezane vijesti
Ažurirano: 4.3.2020. 18:33:58

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account