Sesvetski Rotarijanci priređuju na Gorščici humanitarni Grill party

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.10.2018. 17:35:38
Početak: 13.10.2018. 11:00
Sesvetski Rotarijanci priređuju na Gorščici humanitarni Grill party

Foto: Plakat

Rotary klub Zagreb-Sesvete poziva na 8. Rotary grill party Gorščica 2018. koji će se održati na prostoru kaptolske lugarnice Gorščica, u subotu 13. listopada 2018.
Sesvetski Rotarijanci poznati po svom humanitarnom radu na ovaj način okupljaju Rotarijance iz drugih hrvatskih klubova, ali i sve ostale humane građane koji nisu Rotarijanci, ali žele pomoći u humanitarnoj aktivnosti.


Evo objave sesvetskog Rotary kluba:


Došlo je vrijeme da se po petnaesti puta ponovo okupimo na zagrebačkoj Medvednici, udružimo snage za humanitarnu svrhu, isprobamo delicije rotarijanaca majstora roštilja i izaberemo novog Rotary grill chefa za 2018. godinu. Ove godine pružila nam se prilika da na Gorščici obilježimo i Rotary Day 2018.


Za laskavu titulu najboljeg roštilja natjecat će se prijavljeni majstori okupljeni u ekipe, a u slučaju hladnijeg vremena nećemo posustati jer ćemo zabavu preseliti u prostor s velikom kaljevom peći i dodatno ugrijati atmosferu. Osim događanja za odrasle i sve one koji se bolje snalaze u konzumaciji pripremljenog roštilja, pripremili smo i zanimljiv program zabave s klaunovima akrobatima za najmlađe te brojna druga iznenađenja. Svi zainteresirani moći će zaigrati disc golf , a i ove godine idemo u berbu gljiva uz asistenciju prijatelja Ivana Fridriha.


Do sada smo uz vašu pomoć i s velikim srcem prikupljali sredstva za pomoć i opremanje laboratorija pri Referentom centru za pedijatrijsku kardiologiju Klinike za pedijatriju, KBC Rebro. Našim prijateljima u Slavoniji, KUD-u Graničar iz Gunje, uspjeli smo vratiti malo veselja jer smo pomogli u nabavi glazbala bez kojih su ostali u katastrofalnim poplavama.


Pomoći sesvetskim studentima druga je zadaća našega Kluba, a djeca štićenici doma Sv. Franje u Vugrovcu naši su prijatelji već 11-tak godina. Putem raznih donacija i aktivnosti nastojimo im uljepšati djetinjstvo, a zajednički izleti s našim obiteljima obostrano nas obogaćuju. Velika nam je želja nam je da kroz znanje te podržavajući mlade, pomognemo napretku lokalne zajednice, a stipendije studentima s područja Sesveta su dio misije našega kluba. Stoga ćemo prikupljena sredstva i ove godine usmjeriti upravo njima - djeci i studentima.


Svatko tko želi dobrodošao je na Goršččicu ove subote na Grill party Rotary kluba Zagreb - Sesvete.


Vezane vijesti
Ažurirano: 16.12.2019. 17:32:52

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account