Dan otvorenih vrata Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.10.2017. 22:22:43
Dan otvorenih vrata Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba

Foto: Vatrogasci Zagreb

Javna vatrogasna postrojba grada Zagreba 13. godinu zaredom otvorila svoja vrata građanima. U prostorijama vatrogasne postrojbe Centar, posjetitelji su mogli dobiti savjete i naučiti kako se ponašati u požarima.


Ove godine glavna tema je sigurnost prometa na cestama, a u interaktivnim radionicama sudjelovali su policajci i njihove kolege iz HAK-a. Vatrogasci su najpopularniji kod najmlađih koji, čini se, zaista vole njihov posao.


Prošle je godine dan otvorenih vrata posjetilo oko 4 tisuće ljudi, a i ove godine broj roditelja i djece nije manjkao. Prilika je bila da se kroz zanimljive radionice nauči kako se ponašati u požarima, ali i vidjeti što sve obuhvaća njihov posao. Kroz edukativne radionice provukli smo savjete za najmlađe, rekao je zapovjednik javne postrojbe grada Zagreba, Siniša Jembrih.


Ni dan otvorenih vrata našu vatrogasnu postrojbu nije spriječio da ostane dostupna za operativu. Uvijek profesionalni svoju su postrojbu premjestili u Pierottijevu ulicu, sve do završetka sadržaja.


Vezane vijesti
Ažurirano: 2.7.2020. 11:28:37

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account