Otvoren sajam za djecu Growing up

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.9.2019. 15:41:57
Otvoren sajam za djecu Growing up

Foto: Grad Zagreb

Uoči nove školske godine na Zagrebačkom velesajmu danas je otvoren sajam za djecu i roditelje Growing Up.Tijekom tri dana sajma posjetitelje očekuje bogat program uz brojne i raznovrsne aktivnosti poput kreativnih radionica, nastupa dječjih zborova i plesnih skupina, lego robotičkih radionica, krav maga, bowlinga, facepaintinga....


„Djeca su naša budućnost i raduje nas što će upravo na ovom sajmu moći uživati u zabavnim i edukativnim sadržajima, otkrivati i razvijati svoje talente, vještine i sposobnosti“, kazala je na otvorenju zamjenica gradonačelnika doc.dr.sc. Olivera Majić.


Ovogodišnji moto sajma je Čovječanstvo duguje djetetu sve najbolje što može dati. Na njemu su okupljeni stručnjaci i izlagači koji su uz djecu od rođenja pa sve do njihova izlaska iz osnovne škole. Na tragu toga pojasnila je direktorica Zagrebačkog velesajma Dina Tomšić.


"Gledali smo dotaknuti sve one segmente koji bi roditeljima pomogli da djeci omoguće ljepše i zdravije odrastanje koje bi trebalo biti preduvjet da u konačnici o0ni u budućnosti budu i bolji ljudi. 80 sati programa napravljeno je tako da se kvalitetno mogu predstaviti 43 izlagača iz pet zemalja. Jednostavno, Zagrebački je velesajam mjesto na koje roditelji s djecom moraju ovoga vikenda doći", rrekla je Tomšić.Ulaz za posjetitelje kao i njihovo sudjelovanje u planiranom programu koji donosi mnogobrojne radionice, predavanja i završni zajednički obiteljski piknik je besplatan.


Vezane vijesti
Ažurirano: 24.4.2019. 22:12:16

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account