Velika motorijada ovoga vikenda u Zagrebu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 28.5.2019. 19:09:42
Velika motorijada ovoga vikenda u Zagrebu

Foto: Pleter Chapter Croatia

Udruga vlasnika Harley Davidson® motora, Pleter Chapter Croatia, kao najveća motoristička udruga u Hrvatskoj, sa sjedištem u Zagrebu koja djeluje na nacionalnom i internacionalnom nivou, treću godinu za redom, u sklopu proslave Dana grada, uz podršku zagrebačke Turističke zajednice i Grada Zagreba, organizira trodnevno okupljanje vlasnika i ljubitelja H-D motora u Zagrebu, na Jarunu, Otok Trešnjevka, od 31. svibnja do 2. lipnja. 2019. Ovaj humanitarni, internacionalni susret ljubitelja Harley Davidson® motora, Pleter Chapter Croatia organizira s namjerom promicanja grada Zagreba i Hrvatske kao poželjne i otvorene moto turističke destinacije. Susret je, uvršten u kalendar svjetskog H.O.G. udruženja (Harley Owners Group) koji broji preko milijun i dvjesto tisuća članova diljem svijeta, najavljen kao Zagreb Harley Days, uz bok tradicionalnim europskim destinacijama kao što su Prag Češka, Hamburg Njemačka, Avimore Škotska, Garderen Nizozemska, Killarney Irska, Cascais Portugal, Morzine Harley Days Francuska i dr. na kojima se svake godine okuplja i po 20 tisuća sudionika. 


Bogati program 3. Zagreb H-D Rallya domaćim i stranim gostima i građanima Zagreba nudi odličnu, potpuno besplatnu, zabavu pod vedrim nebom zagrebačkog „mora“. Otok Trešnjevka će biti utočište svim ljubiteljima motora ali i onima željnim dobre zabave uz najbolje hrvatske rock, country i blues bendove: SECOND HAND BAND, COUNTRY STRIKE, SUPER BAKE, BALLBREAKERS,  WANTED5, SMALL HOUSE BROWN, ROCKHEADS i posebno iznenađenje – PSIHODOMODO POP! koji će u subotu popodne rasplesati Jarun. 


Atraktivni Harley Davidson® motori, svih modela i godišta, protutnjat će Zagrebom u paradnoj vožnji koja kreće s Jaruna u subotu, u 11 i 30 i prolazi središtem grada do Trga bana Jelačića gdje će se zadržati dva sata, s ciljem podrške koju Pleter Chapter Croatia već tradicionalno pruža zdravstveno-edukativnim događanjima u organizaciji Udruge P.I.N.K.-life. Za strane goste organizirani su kratki turistički obilasci zagrebačkih znamenitosti dok će građani moći uživati u jedinstvenoj izložbi motora. 


Obavezan dio ovog okupljanja na Otoku Trešnjevka je svakako i bogata ponuda hrane i pića, izložba oldtimera, prisustvo raznih izlagača moto opreme i kožne galanterije, jahanje na mehaničkom biku i moto igre. 


Kao sinonimi za avanturu, slobodu i osobnost, Harley Davidson® i Jeep® će i ovom prilikom prezentirati svoju tradicionalnu, dugogodišnju suradnju. Na posebnom poligonu i u društvu najboljih instruktora hrvatskog zastupnika, od petka do nedjelje će biti moguće iskusiti jedinstveni doživljaj vožnje legendarnih, terenskih Jeep® modela. 


Sva sredstva prikupljena od donacija tijekom susreta namijenjena su podršci Centru za rehabilitaciju djece s teškoćama u razvoju u Sloboštini pa Pleter Chapter Croatia poziva sve bikerice i bikere, građanke i građane Zagreba da se pridruže i podrže humanitarni karakter ovog nezaboravnog vikenda. 


Tijekom održavanja 3. Zagreb H-D Rally-a ulaz motorima na područje jezera Jarun je dozvoljen i besplatan. 


Detaljan program događanja objavljen je na web stranici


Vezane vijesti
Ažurirano: 7.2.2020. 13:39:37

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account