Uz Dan žena ljubavni film, hrvatska premijera - FANTOMSKA NIT (video trailer)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.3.2018. 11:36:30
Uz Dan žena ljubavni film, hrvatska premijera - FANTOMSKA NIT (video trailer)

Foto: screenshot

Zlatni dvojac ponovno u akciji – Posljednji film u karijeri, Daniel Day-Lewis kroji s redateljem Paulom Thomasom Andersonom.



U londonskom svijetu mode 1950ih godina, beskompromisni krojač čiji intrigantni karakter tumači Daniel Day-Lewis, dobija narudžbu s kakvom se dotada nije susreo: kreirati odjeću za pripadnike visokog društva te samu kraljevsku obitelj.

Iako uloga krojača iz 50ih godina prošlog stoljeća, sama po sebi možda ne djeluje dovoljno grandiozno za posljednju ulogu u karijeri trostrukog dobitnika Oscara za najboljeg glumca, prije no što ovjesi svoje glumačke cipele o klin, Daniel Day-Lewis još će jednom oduševiti svojom fantastičnom transformacijom. Njegova karakteristična posvećenost i potpuna predanost liku na velika platna donosi filmsku priču dostojnu povlačenja sa scene. Lik kojeg tumači karizmatični je krojač beskonačne kreativno-stvaralačke niti, no ograničenih socijalnih vještina. Njegova fantomska nit zasigurno će zaintrigirati publiku i uvesti ju duboko u život Londona druge polovine dvadesetog stoljeća.

Na filmu Fantomska nit, nagrađivani glumac Daniel Day-Lewis i glasoviti redatelj Paul Thomas Anderson obnavljaju svoju kreativnu suradnju deset godina nakon rada na Bit će krvi (2007.), za veliku završnicu u Day-Lewisovoj karijeri. Ovaj zlatni dvojac na istom projektu obećava mnogo pa je sigurno da će i ovog puta filmskoj publici skrojiti nešto veličanstveno.


Najbži čitatelji koji žele ići na službenu hrvatsku premijeru filma, 7.3. u 21 sat, upišite ispod članka ime, prezime i adresu. Darujemo dva puta po dvije ulaznice. Za najzaljubljenije i najbrže. I upišite želite li na premijeru u Cineplexx kina ili kino Europa.


Video: trailer

Vezane vijesti
Ažurirano: 25.11.2019. 22:47:25

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account