Batinić: Možemo! nema srama, projekt koji bojkotiraju sad najavljuju da će ostvariti ako dobiju glasove za Sabor

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 12.4.2024. 13:48:54
Batinić: Možemo! nema srama, projekt koji bojkotiraju sad najavljuju da će ostvariti ako dobiju glasove za Sabor

Foto: MOST

Vijećnik VGČ Sesvete Vinko Batinić reagirao je na najavu gradonačelnika Tomaševića i njegove zamjenice Dolenec da će graditi SRC Luka.



Vijećnik VGČ Sesvete Vinko Batinić (MOST) dobio je potporu svoje stranačke kolegice i predsjednice VGČ Sesvete Ines Sosa Meštrović, te kolegice iz Vijeća Ivane Vladimire Petric, kao i nekoliko predsjednika sesvetskih mjesnih odbora iz njegove stranke za reakciju prema javnosti, a radi najave gradonačelnika Tomaševića i njegove zamjenice Dolenec prilikom zadnjeg posjeta Sesvetama, da će graditi SRC Luka.


Batinićevo priopćenje prenosimo u cijelosti:


"Gradonačelnik Tomašević i njegovi pobornici su neki dan ponovno pred izbore najavili izgradnju ŠRC Luka povodom kampanje za Sabor.

Iako su njihovi vijećnici u lipnju 2023. na sjednici gradske četvrti glasali protiv prijedloga ŠRC Luka Sesvete, a obećavali ga pred lokalne izbore, sada opet najavljuju isto. Pomalo zbunjujuće zar ne?


Neumorno reagiramo i šaljemo zahtjeve godinama, Grad uporno odbija izraditi projektnu dokumentaciju. Moramo napomenuti da je idejni začetnik samog projekta pokojni Tomislav Vukelić koji je tu temu otvorio prije desetak godina. No to gradonačelnik također nije spomenuo.


Spomenut ćemo da sam i podršku stranke Projekt Domovina Sesvete koju je pokojni Tomislav osnovao u Sesvetama dobio kako za ovaj projekt, tako i kao kandidat za Sabor.


Smatramo da se gradonačelnik treba ispričati Sesvećanima vezano za nedavne izjave oko ŠRC Luka ako nije bio upućen što uopće to jest, a ako je bio upućen onda je to krajnje besraman potez", piše u priopćenju za javnost koji je potpisao vijećnik VGČ Sesvete i kandidat za Sabor RH Vinko Batinić.


Foto: MOST - Ovako je nekad bilo na srušenom SRC-u Luka


Vezane vijesti
Ažurirano: 29.4.2024. 14:19:14

Create Account