Caffe bar Hollywood osvojio TNT Popovec, jedan od najstarijih turnira u Zagrebu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.7.2023. 12:35:11
Caffe bar Hollywood osvojio TNT Popovec, jedan od najstarijih turnira u Zagrebu

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Tradicionalni nogometni turnir (TNT) u Popovcu održan u svom 45. izdanju, pobjednik je Caffe bar Hollywood.



Nakon Kutije šibica koji je utemeljen 1971. godine, te turnira u Planini Donjoj 1974. Već 1978. godine mladi Popovčani utemeljuju svoj malonogometni turnir uz spomenuta dva među prvima u gradu Zagrebu, ali i okolini. Od tada u nizu, bez prestanka, a danas je to već 45 godina za redom, održavaju svoj turnir, kojem se s vremenom uz seniorski dio priključio veteranski, pa je tako uz tridesetak seniorskih, ove godine sudjelovalo i 8 veteranskih momčadi.


Pobjednik ovogodišnjeg turnira je ekipa Cafe bara Hollywood koja je u finalnoj utakmici svladala inače izvrsnu momčad Leograda koja je prije tjedan dana bez većih problema osvojila "Židakov" turnir u Vugrovcu. Konačnih 3:0 za pobjednike rezultat je igre na sve ili ništa nakon primljenog pogotka ekipe Leograda, koja ipak nije osvojila ništa nego pehar za drugo mjesto. U najviše razloga za veselje imala je, dakle, ekipa CB Hollywood koja u svom sastavu ima i najboljeg igrača, Mateja Janušića. Za najboljeg golmana proglašen je Ivica Hranjec iz Leograda, ujedno i naj golman tjedan dana ranije u Vugrovcu. Treće mjesto osvojio je Bistro Lav.


U veteranskom dijelu turnira najbolji su bili domaćini Hers Popovec koji je u finalu pobijedio Gaelan, dok je treće mjesto zauzela Barak gradnja. Za najbioljeg igrača proglašen je Hrvoje Mesec, a najbolji golman je Dalibor Dolčić.


Vezane vijesti
Ažurirano: 16.11.2023. 16:01:50

Create Account