NK Sesvete na dan kluba pobijedio Hrvatskog dragovoljca

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.5.2021. 12:38:11
NK Sesvete na dan kluba pobijedio Hrvatskog dragovoljca

Foto: Sesvete danas, arhivska slika

Kao slijednik negdašnjeg NK Radnika, NK Sesvete svoj dan obilježava na Praznik rada odnosno blagdan sv. Josipa Radnika, a jučerašnjom je pobjedom nad Hrvatskim dragovoljcem slavlje još uvećano, Sesvete - Hrvatski Dragovoljac 4:3 (1:3).



Niti ove godine, kao ni prošle nije se moglo slaviti uobičajeno, ali je dan kluba slatko proslavljen  pobjedom nad dojučerašnjim liderom prvenstva. Klub iz Sigeta došao je u Sesvete pobijediti i učvrstiti se na vodećoj poziciji, međutim domaćini su imali drugačije planove. 


U prvom poluvremenu doista se činilo da gosti neće imati nekih većih problema. Već u 8. minuti poveli su pogotkom Majstorovića, a u 31. minuti na 2:0 povisio je Bagadur. Nadu da će razigrane goste sustići pružio je Mihovil Geljić pogotkom u 38.minuti, međutim Florucz je u posljednjoj minuti prvog poluvremena za goste povisio na 3:1.


U drugom poluvremenu uslijedio je veliki preokret. Matija Malekinušić u 59. minuti smanjuje rezultatski minus Sesvećana na 2:3, da bi potom u samo četiri minute bila dosuđena dva jedanaesterca za domaće, a siguran izvođač u 57. i 61. minuti bio je Mateo Topić.


Ovom pobjedom Sesvete su došle na 7. mjesto poretka.






Vezane vijesti
Ažurirano: 20.4.2024. 12:54:59

Create Account