NK Sesvete skromno obilježio svoj dan

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.5.2020. 9:52:56
NK Sesvete skromno obilježio svoj dan

Foto: NK Sesvete

Prvi svibanj, Dan sv. Josipa radnika, ujedno je dan NK Sesvete koji je jučer obilježen skromno u krugu stadiona.Prigodnom molitvom kod kipa sv. Josipa radnika na ulazu u stadion u petak kasno popodne obilježen je dan NK Sesveta. Molitvu je pred nekoliko dužnosnika kluba predvodio sesvetski župnik preč. Mario Migles. Predsjednik kluba Pero Karatović rekao je da bolje da propadne selo nego običaji organizirao skromno druženje uz poštivanje svih epidemioloških preporuka. 


"Do sada smo svake godine imali veliku proslavu, dolazili su nam najviši gradski čelnici i dužnosnici HNS-a, te mnoštvo naroda, imali smo feštu, ali ove godine, znamo zbog čega sve je drugačije. Zato smo u tako skromnom okruženju ipak da ne prođe bez ikakvog skupa, imali molitvu našem svecu, te potom skromno druženje uz, kako je to običaj za prvi svibnja, grah", rekao je Karatović.


Čuli smo da od nastavka prvenstva neće biti sigurno ništa, a kako će biti naredne sezone, te hoće li se, odnosno kada će se početi trenirati nitko još sa sigurnošću ne može reći.


Vezane vijesti
Ažurirano: 9.3.2020. 10:40:24

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account