Nogomet: Poraz Sesveta u Šibeniku

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 30.9.2018. 22:57:09
Nogomet: Poraz Sesveta u Šibeniku

Foto: Sesvete danas, arhiva

Sesvećani su u gostima pokleknuli protiv vrlo dobrog Šibenika 1:0 (0:0).



Nogometaši Sesveta na gostovanju kod Šibenika poraženu su od domaćina s minimalnih 1:0. Imali su naši nekoliko prilika, osobito je opasan bio Dago, ali je nekoliko njegovih udaraca zaustavljeno ili je bio neprecizan.


Jedini pogodak na utakmici postignut je u 58. minuti. Kukec je izveo korner, na prvoj stativi Maleš je glavom loptu  poslao je iza leđa Ivana Šuška. Pokazalo se da je to ujedno bio i jedini pogodak na utakmici. Nakon gola Sesvećani preuzimaju inicijativu, stiskaju, nižu se napadi, a jednom je lopta zatresla mrežu šibenskog gola, no pomoći sudac je pokazao zaleđe. Uzalud su bili protesti. Nastavili su gosti pritiskati do kraja, ali sve prijetnje uspjela je obrana Šibenika i otkloniti.


Ovim porazom Sesvete se vratilo na 12. mjesto druge lige. Možda nije opravdanje, ali svakako treba ukazati na činjenicu da je ove godine druga liga vrlo jaka, možda jedna od najjačih u posljednjih desetak godina. Uz druge ekipe Dinama i Hajduka tu su vrlo motivirani Varaždinci koji iskazuju svoju namjeru osvajanja prvenstva i ulaska u najviši rang, zatim Osijek, Međimurje koje se pojačalo, ali i Zadar i vrlo dobro Lučko. 


U narednom kolu 5. listopada Sesvete dočekuju Solin. Utakmica na radnikovom stadionu igra se od 15,30.



Vezane vijesti
Ažurirano: 20.4.2024. 12:54:59

Create Account