Ove sezone lopta NK Sesvete neće pa neće

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.10.2017. 22:47:18
Ove sezone lopta NK Sesvete neće pa neće

Foto: Arhivska slika, Sesvete danas

Novi poraz NK Sesvete, ove subote na domaćem terenu od lošije momčadi Solina 1:0.


Nije dobro reći da te pobijedila lošija momčad, jer tko pobijedi je bolji. Pa su tako dečki iz Solina bili bolji od Sesvećana upravo za taj jedan gol.  Solin je momčad drugog dijela tablice, baš kao i Sesvete, a ova pobjeda u gostima dala im je malo krila i popravila poziciju na tablici, pa sada drže točno zlatnu sredinu. 


A taj nesretni gol primljen je kad su već svi mislili da su bodovi podijeljeni, u drugoj minuti produžetka, dakle u 92. minuti, nekoliko sekundi prije kraja utakmice, a pogodak je postigao pričuvni igrač Cicijelj koji u igru ušao desetak minuta ranije. 

Gosti su sami nevjerujući slavili.


S druge strane tužna slika na stadionu sv. Josipa Radnika. Nije da se Sesvećani nisu borili. Izgarali su na terenu i izgorjeli. Lopta jednostavno nije htjela u gol. Je li to pitanje sreće ili čega drugoga, odgovor treba dati struka. 


Jedno je sigurno, tristotinjak gledatelja koji su u subotnje popodne po prekrasnom jesenskom danu došli na utakmicu, polako počinju gubiti živce. Sesvete su dobra ekipa, imaju i dobrog trenera, ali to moraju i pokazati, ne samo borbom, nego i pozitivnim rezultatom. Jer ako se ovako nastavi, plan za borbu u gornjem dijelu tablice mogao bi se preusmjeriti na borbu iznad opasnog mjesta na dnu tablice. Sreća da u ligi ima i daleko lošijih ekipa, pa nema straha, ali srama bi, ako se ovako nastavi, moglo biti. 


Rezultati cjelokupnog kola


Tablica



Vezane vijesti
Ažurirano: 13.5.2018. 14:10:25

Create Account