Pobjeda Sesveta u posljednjoj minuti

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.3.2021. 8:48:35
Pobjeda Sesveta u posljednjoj minuti

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 23. kolu 2. HNL-a Sesvete su na domaćem terenu pobijedile Croatiu iz Zmijavaca s 2:1 (1:0).



Na Radnikovom stadionu u Sesvetama domaća je momčad slavila nad Croatiom iz Zmijavaca (Baranja) s 2:1. Za domaćine je sve počelo prekrasno na samom početku pogotkom Luke Kožića već u 5. minuti susreta. Taj je gol značajno podigao dinamiku igre, ali i tenzije, igralo se žustro i dinamično, u nekim trenucima preoštro, pa je tako kapetan Mihovil Geljić već u 17. minuti u jednom duelu ozlijeđen i morao je iz igre, a zamijenio ga je Mateo Topić.


Unatoč mnogim pritiscima na oba gola, rezultat je ostao nepromijenjen. No, odmah na početku drugog poluvremena, Matija Malekinušić u svom šesnaestercu čini teži prekršaj, sudac Denis Plantosar sudi kazneni udarac kojeg je realizirao Tomislav Mrkonjić. Malekinušić je za taj prekršaj dobio i žuti karton i to drugi, jer je prvi zaradio u 31. minuti, zbog čega mu sudac pokazuje crveni i domaća momčad ostaje bez jednog igrača.


Unatoč tome, i s igračem manje cijelo drugo poluvrijeme pariraju protivniku, povremeno i napadaju, a kad se mislilo da će susret završiti neriješeno, Italo Montano Cortes koji je ušao pred kraj susreta postiže pobjedonosni pogodak.




Vezane vijesti
Ažurirano: 20.4.2024. 12:54:59

Create Account