Hrvanje: Pobjeda Kraljevca protiv Dragovoljca, Sesvete od Vindije izgubile samo za bod

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 29.11.2023. 10:54:44
Hrvanje: Pobjeda Kraljevca protiv Dragovoljca, Sesvete od Vindije izgubile  samo za bod

Foto: Luka Šikuten

Održano 8. kolo Premijer Hrvatske hrvačke lige, pobjeda Sesvetskog Kraljevca nad Hrvatskim dragovoljcem, poraz Sesveta od Vindije za samo jedan bod.



Proteklog petka, 24. studenoga hrvači Sesveta dočekali su u svom hrvačkom centru goste iz varaždinske Vindije. Zanimljive i napete borbe prepune akcije još jednom su susret dovele do rezultata 5:5, a pobjednik se doznao tek nakon zbrajanja tehničkih bodova oba kluba. Samo jedan tehnički bod više donio je hrvačima Vindije pobjedu te 3. mjesto u ekipnom poretku.


Za ekipu Sesveta pobjede su ostvarili Palatinuš, Ivančić, Varović, Huklek i Koščić dok su iz redova Vindije bolji bili Frankol, Bešenić, Žugec, Florjanić i Siročić.



U nedjelju hrvači Hrvatskog Dragovoljca iz Brezovice ugostili su ekipu Sesvetskog Kraljevca. Dodatno oslabljeni domaćini pružili su solidan otpor te uspjeli upisati 3 pobjede. Hrvači Sesvetskog Kraljevca upisali su 7 pobjeda i potvrdili 2 mjesto u poretku.

Pobjede za Hrvatski Dragovoljac upisali su: Martinez, Knežević i Ilić, dok su za ekipu Sesvetskog Kraljevca slavili Šimunković, Mihalic, Ivić, Habek, Šačić, Luburić i Smetko.



Vezane vijesti
Ažurirano: 13.12.2023. 13:43:15

Create Account