Završeno je hrvačko prvenstvo, Petrinja obranila naslov, Kraljevec drugi, Sesvete treće

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.12.2023. 13:43:15
Završeno je hrvačko prvenstvo, Petrinja obranila naslov, Kraljevec drugi, Sesvete treće

Foto: Luka Šikuten

Odhrvano je posljednje - 10. kolo hrvačke Premijer lige kojim je HK Petrinja drugu godinu za redom osvojio naslov prvaka! Drugo mjesto zauzeo je HK Sesvetski Kraljevec, a treće HK Sesvete.



U susretu 10. kola Premijer lige 8. prosinca između Varaždinske Vindije i Sesvetskog Kraljevca gosti su stigli s već ranije osiguranim drugim mjestom, te su u Varaždin došli sa slabijom ekipom. To je naravno iskoristila ekipa domaćina pobijedivši rezultatom 6:4.  Uz Frankol koji se povlači iz aktivnog hrvanja, za ekipu Vindije pobjede još upisali i Žugec, Bešenić, Fodor, Florjanić i Majcog dok su iz redova Sesvetskog Kraljevca bolji bili Šimunković, Fran i Filip Šačić te Smetko.


U nedjelju, 10. prosinca održan je  posljednji susret Premijer lige u ovoj godini. Hrvači Sesveta ugostili su ekipu Petrinje, Petrinjci koji su već osigurali naslov prvaka hrvali su s nešto slabijom ekipom što su Sesvečani spremno kaznili i nanijeli ekipi Petrinje prvi poraz u 2 godine. Susret je završio rezultatom 6: 4, te je time ekipa Sesveta u konačnici osvojila treće mjesto. Za Ekipu Sesveta pobjede su upisali: Hočko, Ivančić, Cigelj, Varović, Huklek i Koščić, dok su iz redova Petrinje pobjede ostvarili Mikulić, Mitrović, Šimatić i Kodrić.




Vezane vijesti
Ažurirano: 6.12.2023. 14:01:54

Create Account