Orion i dalje niže uspjehe, u Sesvete dovezli kamion medalja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 8.10.2017. 12:19:35
Orion i dalje niže uspjehe, u Sesvete dovezli kamion medalja

Foto: Orion

Sesvetski taekwondo klub i dalje niže velike uspjehe. Na protekla dva turnira osvojili su pregršt medalja.


Orion je sezonu započeo dostojno pažnje stoga, iako malo s vremenskim odmakom, vrijedno je zabilježiti ove uspjehe i pružiti informacije o turnirima i osvajačima sa zadnja dva natjecanja na kojima su Orionovci nastupili u rujnu.

Rujan su mladi borci Oriona  zaključili s čak 35 medalja ukupno, s pet pehara za ukupni plasman u različitim dobnim skupinama, te u ukupnom poretku svih klubova koji su nastupili na natjecanjima. Oba su turnira bila međunarodnog karaktera, a članovi kluba potrudili su se da se za Orion iz Sesveta daleko čuje. 


U listopadu nastavljaju u istom stilu te su na jučerašnjem turniru nastupili ovaj puta (samo) s borca u kategoriji žena te osvojili i 3 medalje. Čestitamo!


A evo kako je bilo na prethodna dva turnira:

U Splitu, na Split Open-u 30. rujna sudjelovali su s čak 24 natjecatelja. Spaladium arenom orilo se navijanje Oriona dok su na tatamiju osvajali medalju po medalju.  U Sesvete su se vratili s čak 19 medalja (8 zlata, 5 srebra i 6 bronci), a uz to osvojili i 1. mjesto u mlađim kadetima te 2. mjesto u sveukupnom poretku iza najvećeg hrvatskog taekwondo kluba. Time je Orion početak sezone i rujan zaključio sa čak 35 medalja i 5 pehara sa dva turnira!


Evo osvajača medalja iz Splita:

ZLATO:

Ivana Arelić, juniorka -49kg, Dora Crnac, kadetkinja -37kg, Fabian Barišić, kadet -53kg, Nika Jandroković, mlađa kadetkinja -33kg, Stela Spajić, mlađa kadetkinja -27kg, Grga Dugac, mlađi kadet -47kg, Marko Brekalo, mlađi kadet -39kgi Nensi Bogić, limačica -27kg


 SREBRO:

Paula Bogić, kadetkinja -37kg, Nika Celinić, kadetkinja -55kg, Leonila Bošnjak, mlađa kadetkinja -30kg, Lovro Klišanin, mlađi kadet -39kg, i Luciano Repinac, limač -39kg 


BRONCA:

Adrijan Jandroković, kadet -49kg, Matea Turčinec, mlađa kadetkinja -51kg, Sara Lauš, mlađa kadetkinja -39kg, Maks Kranjčec, mlađi kadet -33kg, Tin Rezo, mlađi kadet -27kg i Leona Ćutić, limačica -30kg


Pretdohno na turniru u Dugom Selu 17. rujna uz nastup više od 200 boraca Grga Dugac bio je najbolji mlađi kadet turnira inače sin našeg sesvetskog Ironmana o kojem smo nedavno pisali kad je osvojio utrku na Velebitu. Očito da jabuka ne pada daleko od stabla.

Evo osvajača medalja:

Zlato:

 Fabian Barišić K -57kg, Grga Dugac MK -47kg, Tin Rezo MK -27kg i Lucano Repinac L -40kg.


Srebro

Adrijan Jandroković K -49kg, Dora Crnac K -37kg, Nika Čulo MK -30kg, Matea Turčinec MK -51kg i Leona Ćutić L -30kg.


Bronca:

Nika Celinić K -55kg, Nika Jandroković MK -33kg, Leonila Bošnjak MK -33kg, Sara Bukan MK -43kg, Filip Matić MK -36kg i Marko Brekalo MK -39kg. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 14.3.2024. 16:16:55

Create Account