Orionovci otvorili sezonu ponovo berbom medalja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.10.2018. 16:17:02
Orionovci otvorili sezonu ponovo berbom medalja

Foto: TK Orion

Sesvetski Taekwondo klub Orion proteklog je vikenda vrlo uspješno otvorio novu natjecateljsku sezonu, piše trenerica kluba Jelena Vukas.



Naši mlađi kadeti otvorili su sezonu natjecanja nastupom na turniru Dugo Selo Openb29.09.2018. Jedanestero njih nastupilo je na natjecanju gdje je nastupila čak i ekipa iz Južne Koreje, a 8 njih vratilo se sa medaljama- odličan početak s obzirom da formu još nismo približili onom pravom stupnju. Zlatne medalje osvojili su Stela Spajić i Frane Stankić, srebrne Petra Jurišić, Nika Jandroković i Leonila Bošnjak, a brončane Antea Matić, Leona Ćutić i Tin Rezo. Pehar za 3.mjesto ekipno osvojili su naši limači Petra i Frane. Osim borbi i osvajanja medalja, ekipa je doživjela lijepo iskustvo i upoznala se sa djecom iz daleke Koreje što im je uz medalje ostavilo posebno lijep dojam. Između ostalog, upoznavanje različitih kultura i jest jedna od čari ovoga sporta. Suparnici na borilištu, a izvan njega prijatelji.


U ovu nedjelju nastavljamo sa natjecanjima gdje naših starijih i iskusnijih četvero natjecatelja nastupaju na jakom turniru Kondor Open koji je ujedno i drugi od kriterijskih turnira za kadetsku reprezentaciju i nastup na Europskom kadetskom prvenstvu u Španjolskoj. Za mjesto u reprezentaciji bore se Dora Crnac, Adrijan Jandroković i Grga Dugac (Dora i Grga u novim kategorijama, dok Adrijan drži vodeće mjesto u svojoj kategoriji s obzirom na osvojen prvi kriterijski turnir), dok naša juniorka Ivana Arelić uz njih nastupa i brusi formu u novoj kategoriji do 55 kilograma.


Vezane vijesti
Ažurirano: 14.3.2024. 16:16:55

Create Account