Orionovka Ivana Arelić doma donijela srebro

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 30.5.2018. 13:37:04
Orionovka Ivana Arelić doma donijela srebro

Foto: TK Orion

Najbolji mladi borci TK Orion sudjelovali su na jednom od najjačih taekwondo europskih turnira gdje su skupljali iskustva, ali i donijeli srebrnu medalju, piše trenerica kluba Jelena Žeravica.




U petak smo zajedno sa Zagrebačkom taekwondo selekcijom otputovali u Innsbruck gdje je u subotu (26.5.) troje naših članova nastupilo na Austrian Open-u, turniru G klase, jednom od najjačih europskih otvorenih turnira. Na Austrian Open-u nastupilo je oko 1000 natjecatelja iz cijeloga svijeta.


Od Orionovaca nastupili su Adrijan Jandroković (kadet -53kg) koji je uz slabiji nastup zaustavljen u prvom kolu od predstavnika Njemačke. Dora Crnac (kadetkinja -37kg) nije u startu imala sreću sa ždrijebom te u prvom kolu nastupa protiv Njemačke predstavnice koja samo ove godine ima tri medalje sa tri G turnira. Dora je pružala dobar otpor, ali kao i Adrijan bilježi poraz. Ivana Arelić (juniorka -52) na prvom G turniru nakon svjetskog prvenstva koje je završila među 16 najboljih u svijetu, nastupa u većoj kategoriji te se odmah postavlja i daje do znanja  da će i u ovoj kategoriji biti pri vrhu. Nakon dvije uvjerljive pobjede protiv predstavnica Njemačke (prekidi), u polufinalu pobjeđuje Hrvaticu, dok u finalu gubi na zlatni bod od predstavnice Belgije, također sudionice svjetskog prvenstva iz ove kategorije.


Kući odlazimo sa jednim srebrom Ivane i velikim iskustvom za Doru i Adrijana koji su tek krenuli sa G turnirima te je za njih ovo još "manje poznati svijet".


Vezane vijesti
Ažurirano: 14.3.2024. 16:16:55

Create Account