Dramatično u Jelkovcu: U posljednjoj sekundi Sesvete izvukle bod

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.12.2019. 10:11:32
Dramatično u Jelkovcu: U posljednjoj sekundi Sesvete izvukle bod

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Ovakvu završnicu jedne utakmice niti slavni Hickok ne bi bolje režirao, doslovno u posljednjoj sekundi Darko Mršić pogotkom donosi bod Sesvetama.



U 10. kolu Paket 24 Premijer lige u nedjelju navečer u dvorani Jelkovec rukometaši Sesveta i Dubrave odigrali su neriješeno 26:26 (12:15). Od početka druga momčad prvenstva, nominalno i stvarno bolja ekipa, Dubrava krenula je snažno i odmah na početku povela 3:0. Vodili su veći dio susreta, a domaćini previše griješili, bili propusni u obrani, te neefikasni u napadima. Na odmor se otišlo s tri pogodka prednosti za goste. 


Drugi dio donio je konsolidaciju domaćina, pa su tako rukometaši Sesveta odmah na početku nastavka napravili seriju 4:0 i poveli sa 16:15. Nije trebalo dugo čekati reakciju susjeda iz Dubrave, posložili su se i zaigrali čvršće što je dovelo ponovo do njihovog vodstva kojeg su držali do samog kraja utakmice. Posljednji napad Sesveta prekida Ivandija tajm autom samo 7 sekundi prija kraja. Igrači očito dobro slušaju njegove riječi i Darko Mršić u padu doslovce sa zvukom sirene pogađa protivnikovu mrežu za izjednačenje. 


O da, bilo je to veliko slavlje Sesvećana i nevjerica gostiju koji su izgubili dobivenu utakmicu.


Ovim osvojenim bodom momčad Sesveta nije napredovalana tablici i dalje su pretposljednji, međutim vjerujemo da je ovaj remi snažno djelovao na samopouzdanje igrača, ali i svih u klubu. Dvije najnezgodnije utakmice protiv vodećih, Gorice i Dubrave su iza nas i sada se treba dobro koncentrirati i pripremiti za naredne susrete protiv momčadi koje se mogu pobijediti, posebice na domaćem terenu kao primjerice naredne nedjelje kad u Sesvete stiže Zamet.


Najbolji strijelac u redovima Sesvećana bio je Marko Tarabochia sa šest pogodaka.


Sesvete: Matej Mudrinjak (7), Ivan Panjan (2); Darko Krndelj 3, Darko Mršić 1, Domagoj Potnar 1, Ivan Matić 2, Danijel Papić, Marko Šehić 3, Leon Strbad 1, Marko Jurakić 3(1), Daniel Vusić 4, Krešimir Krešić 2, Martin Vrpoljac, Fran Zadro, Marko Tarabochia 6 i Ivan Rukavina.


Trener: Silvio Ivandija


Rezultati 10. Kola:




Tablica:




Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 8:00:50

Create Account