Podjela bodova u Jelkovcu u dramatičnoj završnici

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.2.2021. 9:25:28
Podjela bodova u Jelkovcu u dramatičnoj završnici

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U utakmici 12. kola Paket 24 Premijer lige u nedjelju navečer u sportskoj dvorani Jelkovec, Sesvete i Varaždin podijelili s bodove: 22:22 (13:14).Utakmica u početku vrlo žustra, a pred kraj čak na trenutke i gruba, pa je bilo i crvenih kartona, no podjela bodova čini se najrealnijom. Početna inicijativa bila je na strani domaćina, da bi pred kraj prvog poluvremena vodstvo preuzeli gosti. U nastavku igra se gol za gol, Varaždinci u jednom trenutku, u zadnjem dijelu utakmice odlaze i na 3 razlike, Sesvećani smanjuju, no do pred sam kraj ne stižu poravnati, da bi u posljednjem napadu Danijel Vusić, najefikasniji igrač Sesveta sa 7 pogodaka postigao gol za konačni rezultat. 


Imali su gosti još posljednji napad u zadnjim sekundama, no udarac najefikasnijeg Varaždinca Grubišića u posljednjoj sekundi utakmice obranio je vrlo dobar Matej Mudrinjak koji je prikupio 11 obrana s vrlo dobrih 42%. 


U cijelosti rukometaši Sesveta imali su previše pogrešaka i nekoliko neiskorištenih "zicera" i sedmeraca čime su si ustvari sami oduzeli mogućnost pobjede, kao što su si i gosti sami zbog nepotrebnih grubosti što su suci sankcionirali umanjili mogućnost zadržavanja vodstva, a time i pobjede. Neodlučeno možda i najpravedniji rezultat sinoćnje utakmice.


Na tablici bez promjena, Sesvećani i dalje četvrti iza trećih Varaždinaca. 


Sesvete: Filip Perić 1/8, Matej Mudrinjak 11/26;  Josip Topić 3 (1), Domagoj Potnar, Ivan MAtić 1, Danijel Papić, Daniel Vusić 7, Mislav Šuker, Krešimir Krešić 2,  Maksimilijan Jurić, Davor Gavrić 2,Ivan Rukavina 2, Nikola Finek 3 (3) i Karpo Sirotić 2.


Trener: Silvio IvandijaVezane vijesti
Ažurirano: 9.4.2021. 16:14:56

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account