Sesvetski rukometaši izgubili već gotovo dobivenu utakmicu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.3.2019. 9:26:24
Sesvetski rukometaši izgubili već gotovo dobivenu utakmicu

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Neshvatljivim pogreškama što u obrani što u napadu, te nevjerojatno lošom realizacijom sedmeraca, rukometaši Sesveta izgubili su utakmicu koja je već mirisala na pobjedu.



U 11. kolu Premijer lige, odnosno 1. kolu Lige za ostanak Sesvete su igrale protiv susjeda iz Velike Gorice. Prvih 15 minuta igralo se gol za gol, ali do odmora Sesvećani se ipak uspijevaju odvojiti i nakon 30 minuta na semaforu je stajalo 14 -11. 


U drugo poluvrijeme ušli smo dobro i u nekoliko navrata imali priliku otići na +5, ali naši napadači promašili su nekoliko zicera. Gostima je to dalo snagu da se probaju vratiti u utakmicu, a upravo to im je pošlo za rukom. Na vratima raspoloženi Tomislav Sladoljev odigrao je ključnu ulogu s 9 obrana. Ipak, u 57. minuti domaći vode s 23-21 i činilo se da će bodovi ostati u Sesvetama. No, slijedi triler, zadnje tri minute nismo postigli pogodak, a Gorica je sigurna u sva tri napada i u zadnjih pola minute utakmice ušla s golom prednosti. Na samom kraju Darko Mršić je uspio izboriti sedmerac, ali ga nije realizirao i nažalost Sesvećani ponovo gube dobivenu utakmicu.


Istaknimo još i veliku progrešku sudaca na štetu domaćih. U napadu Sesveta lopta pogađa u nogu igrača Gorice što vide svi na terenu, svi na tribinama, ali ne i suci, pa gosti uzimaju loptu i dok domaći protestiraju, Goričani u protunapadu postižu pogodak. Ne možemo ih okriviti za ishod utakmice, ali na njihovo manje - više solidno suđenje ovime je bačena velika mrlja.


Onaj ljepši dio cijelog jučerašnjeg sportskog showa svakako su bile navijačice sesvetskog kluba, članice Cheer leaders kluba Lana koje su i u ovoj utakmici fantastičnim plesom u minutama odmora i na poluvremenu zabavili gledatelje.


Unatoč ovog (nepotrebnog) poraza Sesvećani su i dalje na vrhu tablice, jer su s najviše pozicije skupnog dijela natjecanja u Ligu za ostanak prenijeli 14 bodova. U narednom kolu ponovo se igra u Jelkovcu. U subotu, 23. ožujka na megdan stiže Zamet.


MRK Sesvete: Ivan Panjan (8), Marko Pranjić; Neven Grgurić 3, Mislav Šuker, Marko Mihaljević 6, Marko Šehić, Mislav Perković, Nikola Mirosavljević, Patrik Gramnjak, Marko Jurakić 4, Darko Mršić 3, Vito Bahtijarević, Leon Strbad 5, Krešimir Krešić 2, Alen Šušnja, Fran Zadro.


Trener: Davor Dominiković



Rezultati 11. kola:


Tablica: 





Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 8:00:50

Create Account