Besplatnim klizanjem otvoreno sesvetsko klizalište

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 30.11.2018. 23:49:45
Besplatnim klizanjem otvoreno sesvetsko klizalište

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U petak navečer besplatnim klizanjem otvoreno je sesvetsko klizalište koje bi trebalo raditi do 6. siječnja.


Gotovo svi članovi Vijeća Gradske četvrti Sesvete na čelu s predsjednikom Stjepanom Kezerićem posjetili su sesvetsko klizalište koje je sinoć započelo radom. Kezerić je otvarajući novu sezonu klizanja u Sesvetama poželio ponajviše mališanima i mladima, ali i svim ostalim ljubiteljima klizanja što bolji provod i što manje padova. 


Voditelj klizališta Josip Lipar imao je namjeru navući predsjednika Kezerića i ostale članove Vijeća na tanak led, međutim ispostavilo se da je led dovoljno debel, što je i demonstrirano izlaskom svih članova Vijeća i još k njima pridruženih pajdaša na led. Dakako ne u klizaljkama, nego za potrebe otvorenja i slikanja u cipelama. Ipak, obraz sesvetskom vodstvu spasila je članica Vijeća Nataša Klarić Vučkov, koja je donijevši vlastite klizaljke hrabro se otisnula na led objašnjavajući pri tom začuđenim kolegama da ona cijeli život kliže. 


Uz klizalište je i ugostiteljska ponuda, pa oni roditelji koji ne kližu mogu dok njihovi mališani uživaju na ledu, okrijepiti se toplim ili hladnim napitkom, po želji nešto prezalogajiti, a posebno preporučamo probajte izvrsne palačinke. 


Radno vrijeme klizališta bit će svakim radnim danom od 13 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 11 do 22 sata. Cijena klizanja je 15 kuna za 45 minuta. Ako nemate svoje klizaljke možete ih iznajmiti na klizalištu po cijeni od 15 kn za školski sat. Organizator će također imati i školu klizanja.


Vezane vijesti
Ažurirano: 27.12.2022. 9:38:58

Create Account