Droga i raketni bacači zatečeni u autu u Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.7.2019. 18:04:33
Droga i raketni bacači  zatečeni u autu u Sesvetama

Foto: PUZ

Policajci su u vozilu kod dvije osobe starosti 31 i 27 godina pronašli marihuanu i dva raketna bacačaJučer, 9. srpnja 2019. godine oko 15 sati u Sesvetama na Kobiljačkoj cesti, policijski službenici Ravnateljstva policije, Mobilne jedinice prometne policije, tijekom obavljanja redovnih poslova policije u nadzoru prometa zaustavili su osobni automobil marke Mercedes slatinskih registarskih oznaka kojim je upravljao je 31-godišnjak, a s njim u vozilu, na mjestu suvozača, nalazio se i 27-godišnjak.

 

Po zaustavljanju vozila policijski su službenici vizualnim pregledom u vozilu iza prednjih sjedala uočili dva raketna bacača, tzv. „Zolje“ te je prilikom daljnjeg postupanja 27-godišnjak, suvozač, iz auta izbacio plastičnu vrećicu s oko 1000 grama sumnjive biljne materije karakterističnog izgleda i mirisa za opojnu drogu marihuanu.

 

S obzirom na pronađeno na mjesto događaja došli su i policijski službenici Protueksplozijske službe i krim tehničar.

 

Nadalje, radi sumnje u počinjenje kaznenih djela „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada, i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“ i „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“  nad obojicom muškaraca provedeno je kriminalističko istraživanje, dok je vozilo prevezeno na službeni prostor Policijske uprave zagrebačke.

 

Kriminalističkim istraživanjem provedene su pretraga osobnog automobila te pretraga doma i drugih prostorija na adresama prebivališta osumnjičenih muškaraca kojom prilikom je u kući kojom se koristi 31-godišnjak pronađeno 10 grama marihuane.

 

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.Vezane vijesti
Ažurirano: 9.7.2020. 12:11:38

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account