Policija u sesvetskom stanu pronašla marihuanu i kokain

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.1.2022. 16:12:12
Policija u sesvetskom stanu pronašla marihuanu i kokain

Foto: PUZ

Policija je danas izvijestila o pronalasku kokaina i marihuane u stanu jednog sesvetskog dilera.



Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

 

Sumnja se da je protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine marihuane i kokaina kojeg je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Sesveta nakon čega je tu istu drogu preprodavao.

 

Policijski službenici svoju su sumnju potvrdili zatjecanjem 32-godišnjaka u neovlaštenom posjedu 1,2 grama marihune, kao i provedenom pretragom stana u Sesvetama temeljem naloga suda, u kojoj je pronađeno ukupno 21,8 grama kokaina pakiranog u dvije vrećice i ukupno 1807 grama konoplje tipa droga, pakirane isto tako u dvije vrećice te su pronađene i dvije digitalne vage.

 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.







Vezane vijesti
Ažurirano: 27.7.2023. 10:09:42

Create Account