Family day MRK-a Sesvete u Novom Jelkovcu okupio stotine članova rukometnih obitelji

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.6.2023. 8:57:29
Family day  MRK-a Sesvete u Novom Jelkovcu okupio stotine članova rukometnih obitelji

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Veliki broj uglavnom mlađih rukometaša, polaznika rukometne škole MRK-a Sesvete ili mlađih selekcija uživali su u rukometnom danu igrajući zajedno s članovima svojih obitelji što je dalo dodatnu draž i priliku za jače povezivanje. 




"Mama, pa ti igraš rukomet", uskliknula je oduševljeno jedna djevojčica, polaznica škole rukometa koja je sa svojim roditeljima došla na Family day, ne znajući do tad da se mama u mladosti kraće vrijeme amaterski bavila rukometom. I to je bila jedna od najljepših sličica zašto se ponekad obitelji  trebaju okupiti oko ovakvih sportskih, kulturnih, umjetničkih ili sličnih događanja. 


Gotovo 400 mladih raznih uzrasta, polaznika rukometne škole Muškog rukometnog kluba Sesvete, te mlađih natjecateljskih selekcija čine doista impozantnu bazu kluba za selekciju prema starijim natjecateljskim sastavima kluba. Jedan od načina zbližavanja mladih rukometaša i njihovih obitelji s klubom svakako je i Family day koji je organiziran u nedjelju na sportskim terenima Osnovne škole Jelkovec.


Tako je nekoliko stotina i malih i velikih međusobno zaigralo rukomet. Igrali su zajedno i jedni protiv drugih i cure i dečki, i mame i tate i djedovi i bake, igrali su i treneri i uglavnom gubili od malaca. Naravno, rezultat uopće nije bio važan, niti su se golovi uopće i brojili. Važna je bila poruka zajedništva, povezanosti s klubom i međusobne povezanosti, jačanje odnosa unutar obitelji, ali i stjecanje nekih novih kontakata i poznanstava.


Na terenima je bila osigurana i okrjepa i suncobrani tako da je bilo i hlada, te je to bio jedan krasan povod da obitelji i prijatelji provedu dio nedjelje u zajedničkoj aktivnosti koju vole. Ili kojom se bave njihovi mlađi članovi. Sve pohvale i čestitke klubu na provedbi ove ideje.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.8.2023. 11:29:29

Create Account