I Sandra Perković za Ivanin i Dorin put na Europsko prvenstvo

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.9.2019. 16:37:04
I Sandra Perković za Ivanin i Dorin put na Europsko prvenstvo

Foto: TK Orion

Mlade talentirane sportašice Oriona hrvatske su reprezentativke u taekwondou, odlaze na Europsko juniorsko i kadetsko prvenstvo, a put moraju same platiti što im roditelji i klub ne mogu omogućiti. U pomoć je priskočila i prva dama naše atletike legendarna Sandra Perković koja osim što je sama izdvojila određenu sumu, pozvala je sve ljude toplog srca da pomognu našim izvrsnim sportašicama."Naše Orionke Ivana Arelić i Dora Crnac sljedeći tjedan putuju na Europsko juniorsko i kadetsko prvenstvo u Španjolsku. Cure su izborile svoje mjesto u reprezentaciji, ali dužne su samofinancirati put. Obzirom da ukupni troškovi puta iznose 15.605,00 kn i da bi za njihove roditelje to bilo previše, pokrenuli smo prikupljanje donacija. Do četvrtka je na račun bilo uplaćeno 3.100,00 kn koje su uplatili divni roditelji našeg Oriona koji su uvijek spremni u svim situacijama pomoći i napraviti za djecu Oriona što god treba, i dodatnih 1.000,00 kn je uplatilo jedno poduzeće", kaže nam trenerica Oriona Jelena Vukas pozivajući Sesvećane na pomoć, te izdvajajući prekrasnu vijest o velikoj ženi velikog srca.


"Jučer smo dobili informaciju da se akciji odazvala i Sandra Perković koja je, osim što je izvršila uplatu, objavila javno na svom "story-u" na Instagram profilu zamolbu da se ljudi ujedine i pripomognu našim vrijednim sportašicama", kaže Vukas dodajući: "Ovim putem molim i drage naše sugrađane koji su u mogućnosti pripomoći našim curama koje već dugi niz godina (uz ostale naše članove) predstavljaju i promoviraju Sesvete u Hrvatskoj i svijetu, da pomognu na sebi prihvatljiv način, jer cure su to zaslužile i ponosno će predstavljati našu Hrvatsku već sljedeći tjedan na Europskom prvenstvu u Španjolskoj, a onda i dalje kuda ih njihova požrtvovnost bude odvela".


Uplatiti se može na:

Taekwondo klub Orion

Kustošijanski venec 123

IBAN: HR2023900011100138300

Opis plaćanja: Uplata za Europsko prvenstvo 2019.


"Hvala Sandri Perković koja je, osim što je sportašica vrijedna divljenja, prihvatila pomoći našim curama onako kako ona najbolje može- da osvijesti javnost koja ju prati (a brojna je) da se pomogne "malim" sportašicama koje su na putu da postanu velike.   I kako ona kaže- zajedno smo jači", zaključuje Jelena Vukas.


Vezane vijesti
Ažurirano: 25.11.2020. 13:31:29

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account