I u korizmi članice Hrvatske žene vrlo su aktivne

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.3.2018. 11:49:34
I u korizmi članice Hrvatske žene vrlo su aktivne

Foto:

Članice udruge "Hrvatska žena " Zagreb - Sesvete  protekli vikend u korizmi bile su aktivne. Odazvale su se na poziv organizatora u Vrbovečku Dubravu  na izložbu pisanica, na kojoj  je sudjelovalo 54 izlagača, što pojedinaca što udruga, piše predsjednica sesvetske udruge Hrvatska žena Mira Halapa.



Naše pisanice napravljene su raznim tehnikama u našoj radionici. Izložba  je bila dobro organizirana  i posjećena uz bogat kulturno umjetnički program i zajednički ručak svih sudionika, a rastali smo se puni dojmova i sklopili mnoga prijateljstva.

Tradicionalni križni put u župi svetog Franje Ksaverskog čitale su članice udruge "Hrvatska žena " Zagreb,  ogranak 1. Sesvete,  a predvodio je vlč. Ivan Bodrožić. Križni  put pod nazivom Križni put s Marijom Magdalenom napisan za ovu Gluhu nedjelju posvećen je  hrvatskim ženama koje čuvaju i gaje vjeru i tradicionalnu obitelj.  Hvala svima od članica naše udruge.

Hvala našim članicama na dolasku u ovom hladnom nedjeljnom popodnevu bilo nam je toplo oko srca. Na misi su pjevale članice ženskog zbora Danica. Hvala im.


Create Account