Idilične zimske fotografije Prigorja iz objektiva građana

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.1.2024. 9:47:13
Idilične zimske fotografije Prigorja iz objektiva građana

Foto: Damir Maljak

Na naš poziv pristigle su nam 42 fotografije prigorske zimske idile  čitatelja i pratitelja ovog medija.



Nakon više godina konačan dolazak prave zime i temperaturno i snijegom razgalio je srca mnogih ljudi. Stariji su se sa sjetom prisjetili kakve su to nekad zime bile, kakvi minusi i koliki snijeg, a djeca gotovo izbezumljena od sreće, mnoga pri tom vidjevši prvi pravi snijeg u životu potrčala su mu u zagrljaj.


Pozvasmo u petak čitatelje da nam pošalju svoje fotografije zimske idile u našim krajevima i kroz vikend su nam pristigle 42 fotografije koje objavljujemo u galeriji. Iako su objavljene na facebooku, ima čitatelja koji ne koriste tu društvenu mrežu, pa dodatna mogućnost da svi jednostavno pregledaju Prigorsku zimsku idilu očima mještana naših naselja.


Na facebooku najviše lajkova dobio je snijegović čiju je fotku poslala Snježana Grubor, čak 9, a po 4 lajka zaslužili su Josip Radoš s pićem u snijegu i Marina Skočak Dolčić s ranojutarnjom fotografijom zasniježene ceste preko Laza.


Ipak moramo reći da nam je prva zaprimljena fotografija pristigla mailom iz sesvetskog odjela gradske uprave.



"Veseli, razigrani i vrijedni općinari na trenutak se razveselili zimskim radostima i na prostoru parkinga ispred Područnog ureda gradske uprave Sesvete izradili veselog snjegovića", napisala nam je Kornelija Vlašić koja nam je poslala fotografiju.


Vjerujemo da će većina građana protekli idilični zimski vikend pamtiti po lijepom, a djecu ne trebamo niti pitati. Njihovo veselje i cika na snijegu odmah otopi i one gundrave mrzitelje snijega i hladnoće. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 1.3.2018. 9:35:49

Create Account