Irski ples stiže i u Sesvete (video)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.12.2019. 11:37:15
Irski ples stiže i u Sesvete (video)

Foto: Plakat

Jedina škola irskog stepa u Hrvatskoj, Celtic Fantasy uskoro u Sesvetama održava plesnu radionicu i poziva sve zainteresirane male plesače.
Celtic Fantasy je prva i jedina plesna škola u Hrvatskoj licencirana od strane najstarije irske plesne organizacije An Coimisiún Le Rincí Gaelacha (CLRG). Osnovana je prije deset godina te od tada podučava irske tradicionalne i moderne plesove kroz programe za djecu, mlade i odrasle te, aktivno i ravnopravno s ostalim plesnim školama specijaliziranim za irski step u svijetu, sudjeluje na međunarodnim specijaliziranim natjecanjima (Feis).


​Osim što iza sebe niže mnogobrojne nastupe i odličja s natjecanja, po uzoru na svjetski popularne predstave irskog stepa Lord of the Dance i Riverdance, Celtic Fantasy je osmislio nekoliko predstava irskog plesa i glazbe koje je više puta izveo diljem Hrvatske.   

                                

Umjetničke voditeljice - Marija Čorak i Ana Kušec - prve su hrvatske predstavnice na međunarodnim specijaliziranim natjecanjima te, još i danas, aktivni plesači na čijoj se ljubavi gradila plesna kultura irskog stepa u Hrvatskoj.


Prijave za radionicu mogu se predati u fb inbox  Celtic Fantasy - School of Irish Dance ili na email: celticfantasy.info@gmail.com


Video: Celtic Fantasy - School of Irish Dance

Vezane vijesti
Ažurirano: 20.7.2020. 9:29:46

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account