Kraj radnog vijeka popularne učiteljice

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 8.9.2019. 14:22:17
Kraj radnog vijeka popularne učiteljice

Foto: Sesvete danas/ Borko Samec

Ljerka Ivković, popularna učiteljica razredne nastave u OŠ Sesvetska Sela, nakon 42 godine rada u školstvu završila je svoju radnu karijeru.
Prigodom nedavnog obilaska OŠ Sesvetska Sela susreli smo se i s LJerkom Ivković za koju smo od njenih do jučerašnjih kolega i kolegica čuli samo najljepšte priče, a isto tako i od pojedinih roditelja djece kojima je bila učiteljica.


"Uživala sam cijeli život u svom poslu, a u školi sam počela raditi još kao apsolvent", započela nam je priču gospođa Ljerka navodeći kako je radila pune 42 godine i nikad joj ništa nije bilo teško. 


"Počela sam u Cvijetnom naselju, a već 1977 dolazim u Sesvete od kad sam stalno u Sesvetskim školama. Prvo sam radila u OŠ Badel, današnja OŠ Sesvete, a potom od otvorenja nove škole pa do danas u OŠ Sesvetska Sela", kaže nam popularna učiteljica za koju se vidi da ju nije pregazilo vrijeme, da je još uvijek puna energije i planova.


"Jako sam sretna imam prekrasnu obitelj četvero unučadi i puna sam planova za nastavak mog života. A iako sam otišla u mirovinu još i nadalje pomalo surađujem sa školom", zaključuje naš razgovor Ljerka Ivković. 


Želimo joj doista svu sreću u nastavku njenog penzionerkog, a nikako umirovljeničkog života, jer, sigurni smo da mirovati neće.


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.2.2021. 16:04:46

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account