Kraj radnog vijeka popularne učiteljice

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 8.9.2019. 14:22:17
Kraj radnog vijeka popularne učiteljice

Foto: Sesvete danas/ Borko Samec

Ljerka Ivković, popularna učiteljica razredne nastave u OŠ Sesvetska Sela, nakon 42 godine rada u školstvu završila je svoju radnu karijeru.




Prigodom nedavnog obilaska OŠ Sesvetska Sela susreli smo se i s LJerkom Ivković za koju smo od njenih do jučerašnjih kolega i kolegica čuli samo najljepšte priče, a isto tako i od pojedinih roditelja djece kojima je bila učiteljica.


"Uživala sam cijeli život u svom poslu, a u školi sam počela raditi još kao apsolvent", započela nam je priču gospođa Ljerka navodeći kako je radila pune 42 godine i nikad joj ništa nije bilo teško. 


"Počela sam u Cvijetnom naselju, a već 1977 dolazim u Sesvete od kad sam stalno u Sesvetskim školama. Prvo sam radila u OŠ Badel, današnja OŠ Sesvete, a potom od otvorenja nove škole pa do danas u OŠ Sesvetska Sela", kaže nam popularna učiteljica za koju se vidi da ju nije pregazilo vrijeme, da je još uvijek puna energije i planova.


"Jako sam sretna imam prekrasnu obitelj četvero unučadi i puna sam planova za nastavak mog života. A iako sam otišla u mirovinu još i nadalje pomalo surađujem sa školom", zaključuje naš razgovor Ljerka Ivković. 


Želimo joj doista svu sreću u nastavku njenog penzionerkog, a nikako umirovljeničkog života, jer, sigurni smo da mirovati neće.


Vezane vijesti
Ažurirano: 5.10.2023. 11:58:11

Create Account