Memorijalni stolnoteniski turnir odigran u subotu u Kašini

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 29.9.2019. 10:25:43
Memorijalni stolnoteniski turnir odigran u subotu u Kašini

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Udruga veterana specijalne jedinice policije Alfa održala je u Kašini memorijalni turnir u stolnom tenisu.Pero Perčević prvi je poginuli specijalac policijske jedinice Alfe u Domovinskom ratu. Njemu u čast Udruga veterana specijalne jedinice policije Alfe prošle je godine utemeljila memorijalni turnir u stolnom tenisu koji bi u budućnosti trebao postati tradicionalnim, a ove je godine održan po drugi puta. Turnir je održan u sportskoj dvorani osnovne škole u Kašini.


Turnir je unazočnosti predsjednika VGČ Sesvete Stjepana Kezerića, ravnatelja škole Vlade Vugera i predsjednika M.O. Đurđekovec Marija Đurkovića, ujedno i predsjednika UHDDR-a Sesvete, koji daje potporu događaju, otvorio predsjednik Udruge veterana specijalne policije Alfe Željko Mihaljević koji je ujedno bio i izaslanik pokrovitelja turnira ministra hratskih branitelja Tome Medveda. 


"Pero Perčević je bio naš kolega i prvi poginuli iz naše jedinice specijalne policije, a junački je poginuo u operaciji u Topuskom u kolovozu 1991. godine", rekao je Mihaljević dodajući da je organizacija ovog turnira najbolji način u očuvanju sjećanja na poginule pripadnike ove jedinice. "Ujedno je to i način psihosocijalnih osnaživanja hrvatskih branitelja kroz sportske i socijalne aktivnosti", zaključio je Mihaljević zahvaljujući na kraju na potpori i školi i gradskoj četvrti odnosno svima koji su se na bilo koji način uključili i dali doprinos organizaciji ovog događaja.


Na turniru je sudjelovalo pedesetak natjecatelja u dobnim kategorijama 40+, 50+ i 60+.


Vezane vijesti
Ažurirano: 23.8.2020. 22:03:49

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account