Nakon 46 godina rada, AK Sesvete uselio u vlastiti prostor

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.7.2020. 11:13:38
Nakon 46 godina rada, AK Sesvete uselio u vlastiti prostor

Foto: AK Sesvete

Auto klub Sesvete više nije podstanar, nakon 46 godina od osnutka i djelovanja od sad će poslovati u vlastitom prostoru.
Auto klub Sesvete postoji već 46 godina i cijelo to vrijeme je podstanar. Razvojem kluba i povećanjem obima usluge pojavila se potreba za povećanjem broja "kvadrata", suvremenijim i reprezentativnijim prostorom, te je napokon u Bjelovarskoj 15a kupljen i uređen novi poslovni prostor AK Sesvete. 


Na otvorenju,  u četvrtak, 16. srpnja predsjednik AK Sesvete Željko Vizec zahvalio je svima na pomoći i potpori. "Završetak 1. faze radova pokazuje da u novom poslovnom objektu imamo preduvjete za pružanje usluga svim sadašnjim i budućim članovima na jednom mjestu. Standardi su visoki jer to zaslužuju članovi HAK-a. Preseljenjem poslovanja AK Sesvete na novu lokaciju otvaraju se nove mogućnosti poslovanja na istočnom dijelu grada Zagreba“, istaknuo je Vizec.


Otvorenju je nazočio i vrh Hrvatskog auto kluba, predsjednik Slavko Tušek, tajnik Željko Mijatović i njihovi kolege iz upravnog i nadzornog odbora.  "AK Sesvete kontinuirano pokazuje dobre rezultate u posljednjim godinama. Uz to svake godine su vrlo aktivni u prometnoj preventivi gdje također pokazuju odlične rezultate. Sada s novim poslovnim prostorom imaju i potrebni potencijal za daljini rad i razvitak u čemu im želim puno uspjeha“, rekao je Tušek nadodavši da je ovu investiciju pripomogao i Hrvatski autoklub. 


Predsjednik AK Sesvete Željko Vizec tom je prigodom Tušeku uručio prigodnu zahvalnicu za pomoć u realizaciji ovog projekta, a predsjednik HAK-a potom je uzvario uručenjem umjetničke slike. Damir Matacun, tajnik AK Sesvete uručio je zahvalnicu Željku Mijatoviću, Glavnom tajniku HAK-a zbog savjeta i postupaka koji su se pokazali neprocjenjivim u projektu izgradnje poslovnog objekta AK Sesvete, a potom je nazočne upoznao s narednim fazama izgradnje poslovne cjeline. 


 Prva faza obuhvatila je preseljenja uredskog poslovanja i smjestilišta vozila te opremanje učionice za trideset polaznika. Naredne faze sadrže poslove na opremanju automehaničarske radionice, opremanje  hotela za gume i uređenje prostora za daljnji razvoj poslovanja AK Sesvete. Porast broja članova AK Sesvete, kao temeljnog autokluba, zabilježen je od 2014. godine i ima stalni rast, čak u ovoj 2020. godini. 


U Hrvatskom autoklubu Auto-klubu „Sesvete“ zaposleno je 15 radnika koji posjeduju specifična znanja i vještine za obavljanje poslova u vezi članstva i autoškole. Autoškola AK Sesvete ima najdulju tradiciju osposobljavanja kandidata za vozače na području Sesveta, a opremljena je  suvremenim nastavnim sredstvima i pomagalima koja omogućavaju adekvatnu pripremu vozača za stvarne uvjete vožnje.  Pružanje usluge članovima i ostvarivanje članskih pogodnosti, te rad s kandidatima u autoškoli AK Sesvete podiže svakodnevno na višu razinu.


Na svečanosti su uz navedene predstavnike HAK-a nazočili u ime VGČ Sesvete Damir Kostanjski,  Romeo Kadić, predstavnik Policijske postaje Sesvete, Katica Sesjak ravnateljica OŠ Sesvete, Vladimir Vuger, ravnatelj OŠ Vugrovec Kašina, predsjednici i tajnici  temeljenih autoklubova AK Končar i AK Pula – Rovinj,  predstavnik susjedne autoškola Bolid i aktivni redovni članovi i radnici AK Sesvete.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.12.2019. 12:32:59

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account