Nakon mjesec dana: Na gradilištu Branimirove izvode se početni zemljani radovi

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 31.7.2023. 10:51:15
Nakon mjesec dana: Na gradilištu Branimirove izvode se početni zemljani radovi

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Nakon mjesec dana od početka radova na gradilištu produžetka Branimirove izvode se zemljani radovi.



Prije mjesec dana gradonačelnik Tomašević svečano je otvorio radove na izgradnji prve faze produžetka Branimirove od Zagrebačke do Varaždinske, a čiji je projekt podijeljen u tri faze. U ovoj prvoj bit će izgrađena dionica od Zagrebačke do Brestovečke. Rok za završetak radova ove prve dionice, izjavio je tada gradonačelnik, je krajem studenog ove godine.


Radovi su započeli 29. lipnja, tada je srušen i uklonjen prvi objekt na trasi, dan -dva nakon otvorenja radova, radnici su se povukli i onda se jedno vrijeme  nije događalo ništa, pa su građani već počeli ismijavati ovaj  građevinski poduhvat.


Danas smo provjerili kakva je situacija i zatekli na gradilištu radnike i strojeve u izvođenju zemljanih radova. Nismo stručnjaci da znamo je li nakon mjesec napredak trebao biti očitiji ili nije, kao niti  je li intenzitet radova očekivan, no pred izvođačem je rušenje drugog objekta, ali prethodno Elektra treba izmijesiti svoju lokalnu mrežu. 


U svakom slučaju ono što jest činjenica na gradilištu se izvode radovi, a hoće li se poštivati rokovi ostaje da se vidi i nadati se pozitivnom iznenađenju.


Video: Sesvete danas

Vezane vijesti
Ažurirano: 30.4.2024. 13:02:39

Create Account