Nastavljena energetska obnova Sesveta

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 25.6.2018. 22:03:02
Nastavljena energetska obnova Sesveta

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Sesvetska tvrtka BMD koja upravlja mnogim višestambenim zgradama kako na području Sesveta, tako i na mnogim drugim, uspješno nastavlja energetsku obnovu Sesveta europskim novcem.



Nakon što smo imali priliku posvjedočiti uspješnom povlačenju bespovratnih sredstava za energetsku obnovu kojima je obnovljena zgrada  u ulici Jakova Gotovca 2 u Sesvetama, ponovo imamo priliku ovih dana vidjeti kako je u tijeku još jedan projekt energetske obnove za koji su sredstva također dobivena na zadnjem natječaju FZOEU-a  


Naime, još krajem travnja započeli su radovi na energetskoj obnovi višestambene zgrade u Selčinskoj 13 i 15.  Uz  sugestiju upravitelja zgrade, tvrtku BMD i njihov suport, suvlasnici su odlučili energetski podići vrijednost svoje zgrade ugradnjom kvalitetne termoizolacije i to kamene vune što će im se daleko isplatiti u skoroj budućnosti u vidu mnogostrukog smanjenja utroška grijanja, ali ljeti i hlađenja.


"Vjerujemo kako će i suvlasnici  ove zgrade biti zadovoljni konačnim rezultatom kao što su to njihovi sugrađani koji su nedavno završili sa radovima", kazao nam je Marko Bošnjak iz BMD-a.


Proučavajući malo energetske obnove u Sesvetama, a koje su rezultat uspješnog apliciranja na bespovratna sredstva  EU, ne može se ne primijetiti kako je bitan čimbenik  za njihovu uspješnost, naravno uz volju suvlasnika, stručnost i volja upravitelja zgrade da posvete veliki dio svog vremena pripremi, organiziranju informativnih i radnih sastanaka sa suvlasnicima. Sudeći po broju  uspješno odrađenih projekata energetske obnove kao i po broju najavljenih, BMD d.o.o. je zaista na dobrom putu da sredstvima koja su na raspolaganju za ovakve projekte uljepša naše Sesvete. 

Stoga ćemo ovakve projekte nastojati pratiti i ubuduće!


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.7.2022. 12:44:39

Create Account