Održana skupština DVD-a Lužan

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.3.2017. 18:08:18
Održana skupština DVD-a Lužan

Foto: Novo rukovodstvo društva - Sesvete danas

Dobrovoljno vatrogasno društvo Lužan osnovano je još davne 1932. godine.

Velika obljetnica proslavljena je prije pet godina, a ove subote održana je 85. redovna izborna godišnja skupština. Bila je to prigoda za sumiranje rezultata ovog društva koje je nakupilo već prilično godina. Tim povodom počast društvu svojom nazočnošću na skupštini došli su odati i mnogobrojni uzvanici i prijateljska društva.

Tako je sve nazočne pozdravio dr. sc. Andrija Mikulić, predsjednik gradske skupštine grada Zagreba, zatim zastupnici u gradskoj skupštini, dr. sc. Sandra Švaljek, Ante Plazonić i Miroslav Polovanec,  te izaslanica zagrebačkog gradonačelnika Zlata Trošelj, kao i predstavnici vatrogasne zajednice. Svi su im čestitali na dosadašnjem ustrajnom radu, te poželjeli što manje intervencija, a što više druženja. Na poslijetku je izabrano i novo rukovodstvo društva.

Tomislav Kovačec je predsjednik, a njegov zamjenik Tomislav Filipčić. Za zapovjednika izabran je Dubravko Pisačić, dok je njegov zamjenik Davor Jelaković. Na dužnost tajnika izabran je Ivan Krnjak, dok je Leo Obad blagajnik. Uz navedene upravni odbor društva čine još članovi odnosno članice: Nikolina Fotivec, Đurđica Okičan, Antonio Župan, Matija Kranjec i Robert Perišić. Naravno, nakon službenog dijela uz živu glazbu, veselje je potrajalo do dugo u noć, jer znano je da su vatrogasne veselice uvijek najbolje.


Create Account