Održani izbori u sesvetskoj organizaciji Bandićeve stranke

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.6.2018. 23:31:16
Održani izbori u sesvetskoj organizaciji Bandićeve stranke

Foto: BM 365

Sesvetska organizacija Stranke rada i solidarnosti Bandić Milan 365 objavila je priopćenje o provedenim izborima.



U srijedu, 20. lipnja održana je 2. redovno izborna skupština sesvetske organizacije Bandić Milan 365 stranke rada i solidarnosti Gradske četvrti Sesvete. Skupštinu otvorio Stjepan Kezerić stari i novi predsjednik pozdravivši delegate i goste te pozvao predsjednika Stranke Milana Bandića da se obrati  delegatima.   Milan Bandić predsjednik stranke pozdravio je delegate i goste te se osvrnuo na dobar rad stranke u Sesvetama kao i odlično odrađene izbore i rezultate na njima. Prisjetio se  osnivača i prvog predsjednika Marijana Tomurada, te još nekih koje je očekivao da će nam se pridružiti, a još nisu. Zahvalio je starom rukovodstvu, a novom  zaželio još uspješniji rad.


 Skupštini su prisustvovali  dopredsjednica stranke Dr Ana Stavljenić Rukavina i gl. tajnik Nenad Predovan, predsjednica GO grada Zagreba Jelena Pavić Vukičević,  tajnik Dražen Bartaković,  počelnice gradskih ureda  Mirka Jozić i Romana Galić, predsjednica g.č. Brezovica Marina Pucević i drugi dragi gosti.  


Sjednicu je vodila Zlata Trošelj. Od 95 pozvanih Delegata Skupštini prisustvovalo 73 + 2 u toku sjednice pristigla delegata ili 79% što je svakako dobar pokazatelj o interesu naših članova za dobar izbor novog rukovodstva i rad stranke u Sesvetama. Nakon kandidiranja i odustajanja nekih kandidata, održani su izbori za tijela Stranke BM 365  g.č. Sesvete.  Za predsjednika je izabran Stjepan Kezerić, za dopredsjednicu Mateja Vukmirović, a tajnik je Marijan Dolčić. 


U predsjedništvo su izabrani: Zlata Trošelj, Milena Slipac, Darko Katuša i Stjepan Valečić, a u odbor: Nada Jambrek, Željka Beštak, Mira Halapa, Mladen Latin, Bernard Grebenar, Marko Kovačević, Ivan Bajkovec i Nikola Tomurad.  Dvije trećine starih i trećina novih trebalo bi biti garancija nastavka dobrog rada, a i mogućeg poboljšanja.


Vezane vijesti
Ažurirano: 10.3.2022. 17:03:35

Create Account