Poštari danas počinju s očitavanjem plinskih brojila u Zagrebu i okolici

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.6.2018. 7:21:49
Poštari danas počinju s očitavanjem plinskih brojila u Zagrebu i okolici

Foto: ilustracija

Poštari Hrvatske pošte i ove će godine u Zagrebu i okolici očitavati plinska brojila u kućanstvima i poslovnim subjektima. Nastavak je to suradnje Hrvatske pošte i Gradske plinare Zagreb. Očitanje plinskih brojila u kućanstvima poštari će započeti danas, a provodit će se mjesec dana, do 15. srpnja 2018.


Očitavanje stanja plinskih brojila za kategoriju kućanstava provodit će se na distributivnom području Gradske plinare Zagreb te se planira očitati stanje potrošnje na 220 000 plinskih brojila u gradovima Zagreb, Velika Gorica i Zaprešić te u općinama Brdovec, Marija Gorica, Dubravica i Pušća. 


Novost prilikom ovogodišnjeg očitanja jest aplikacija za očitanje brojila, koja je instalirana na mobilnim uređajima poštara. U sklopu projekta Digitalni poštar svi poštari opremljeni su pametnim telefonima i prijenosnim pisačima koje rabe u svakodnevnom radu, a osim za dostavu pošiljaka, sada će svoje uređaje koristiti i za očitanje plinskih brojila. Očitanje brojila na terenu kao i obrada prikupljenih podataka time je uvelike olakšana i ubrzana. 


Ovim putem mole se svi korisnici Gradske plinare Zagreb da poštarima Hrvatske pošte omoguće ulazak u prostor u kojem se nalazi plinsko brojilo te da im osiguraju neometan prilaz. Građani i poslovni subjekti u čijim prostorima neće biti očitano stanje plinskog brojila dobit će u svoje kućne kovčežiće obavijest na kojoj je istaknuto kako mogu dogovoriti ponovni dolazak poštara i očitanje stanja plinskog brojila.Vezane vijesti
Ažurirano: 29.3.2019. 16:46:10

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account