Gradska plinara uputila priopćenje o radovina u Brestju

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 4.9.2017. 17:23:11
Gradska plinara uputila priopćenje o radovina u Brestju

Foto: Ilustracija

Slijedom čestih upita građana, iz Gradske plinare stiglo nam je priopćenje koje je nam je poslala glasnogovornica Velinka Buljan. Priopćenje prenosimo u cijelosti:


"Gradska plinara Zagreb u završnim je fazama radova na gradilištima niskotlačnog plinovoda u Brestju. Završna sanacija ulica Ljubičica, Zumbula, Maćuhica, Krizantema, Orhideja i Narcisa, na gradilištu niskotlačnog plinovoda Brestje zapad – 4. etapa, već je počela.


Od 5. rujna, na niskotlačnom plinovodu Brestje centar, Gradska plinara Zagreb ulazi u završnu fazu rekonstrukcije plinskih priključaka kod krajnjih kupaca i spajanja istih na novo izvedeni plinovod. Radovi će se izvoditi u Brestovečkoj cesti i pripadajućim poprečnim ulicama (M. Kraljevića, M. Jerolima, M. Viriusa, V. Filakovca, V. Gecana, Tupekova, K. Hegedušića, J. Račića, J. Benčaka, Horvatova, E. Vidovića). Planirani rok za izvođenje ovih radova je 15.9.2017. 


Čim se izvedu prespoji kućnih priključaka na plinovod u pojedinoj ulici, Zagrebačke ceste počet će sa sanacijom iskopa u toj ulici i tako etapno u cijelom naselju. Počet će od ulice Miroslava Kraljevića. Radovi na sanaciji iskopa u dvorištima krajnjih kupaca, u organizaciji Gradske plinare Zagreb, uslijedit će po završetku prespoja kućnih priključaka i puštanja plina u sustav. 


Gradska plinara Zagreb tijekom ljetne građevne sezone u Sesvetama je izvela 7.338 metara novih plinovoda i rekonstruirala 495 priključka.


S obzirom da će u dijelu ulica gradilišta otvoriti Vodoopskrba i odvodnja, molimo građane da se za detaljne informacije o radovima i sanaciji u svojoj ulici obrate Vijeću gradske četvrti Sesvete".


Dodat ćemo ovome da su predstavnici gradske četvrti i danas bili u gradu na koordinaciji po toj temi, tražili su što brže i efikasnije izvođenje radova, no na koncu ipak sve ovisi i o gradskoj administraciji s jedne, odnosno izvođačima radova, a to su Holdingove područnice s druge strane.
 


Vezane vijesti
Ažurirano: 23.5.2020. 13:25:46

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account